Лікар Невролог Король Наталія Василівна на Doc.ua

Відгуки про Король Наталія Василівна

Директор медичного центру доктора Король, займається лікуванням пацієнтів, які страждають від головних болів, хвороб хребта, запаморочення, слабкість в руках, ногах, хворобах нервової периферичної, центральної систем. Також доктор проводить реабілітацію після інсультів, травм.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 270 відгуків

Артур 15 Серпень 2025
На візиті у цього лікаря нам дуже все сподобалося, все було дійсно добре.
Тетяна 12 Серпень 2025
Наталія Василівна чудовий спеціаліст, консультація пройшла дуже добре, лікарка відповіла на всі мої запитання, назначила додаткові обстеження, після отримання результатів планую повторний візит.
Тетяна 18 Червень 2025
Лікарка уважна до деталей.
Андрій 26 Травень 2025
Візит пройшов добре. Дякую.
Євгеній 20 Травень 2025
Лікарка дуже фахова людина.
Дар‘я 16 Травень 2025
Наталія Василівна була уважна, все добре мені пояснила та виписала мені план лікування. Все сподобалось, буду далі у неї проходити лікування.
Ірина 01 Травень 2025
Консультація пройшла добре, дуже все сподобалося. Дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Андрій 21 Березень 2025
Дуже хороший лікар. Спілкувалися з лікарем онлайн, відчувається одразу що людина з досвідом, відповіла на всі питання, які мене цікавили. Я задоволений онлайн консультацією
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ірина 13 Березень 2025
Наталія Василівна професійна людина, проста, дуже уважна до дрібниць, приємна у спілкуванні та чітко відповіла на всі мої запитання які мене хвилювали.
Лідія 11 Березень 2025
Нас все влаштувало, викликали лікарку додому, все пройшло добре, лкарка компетентна, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу