Лікар-педіатр, неонатолог. Проводить комплексний огляд дітей різного віку, діагностику та лікування станів на основі принципів доказової медицини. Консультує з приводу прикорму, догляду за дитиною, щодо аспектів грудного вигодовування. Спеціалізується на отоскопії, білірубінометрії.
Віра Петрівна лікар педіатр з великим стажем роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань у дітей. Проводить обов'язковий скринінг обстеження дітям першого року життя, грамотний підхід до постановки діагнозу і адекватного лікування в разі хвороби Вашої дитини.
Наші маленькі відвідувачі обожнюють візити до Катерини, тому що під час них ніколи не буває нудно! Дитина не відчуватиме ніякого страху, адже лікарка має чудовий підхід до кожного маленького пацієнта та завжди у позитивному настрої! Лікування дитини — справа, що потребує багато знань, вмінь та навичок комунікації. Катерина Михайлівна саме та лікарка, яка має усі необхідні ресурси для спостереження та лікування для Вашої дитини!
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Чому я працюю лікарем?
Лікар – це дуже відповідальна спеціальність, обираючи цей шлях, ти розумієш, що будеш віддавати всі свої сили та натхнення, на те, щоб допомогти маленькому населенню нашої
країни. Мені дуже подобається спілкуватись із дітками, знаходити спільну мову із кожним, хто звертається за допомогою. Діти часто потребують особливого підходу та захисту і я намагаюсь їм це забезпечити. Бачити як після твого лікування, маленькі пацієнти одужують, це те заради чого ти обирала цю спеціальність. Завжди є бажання та ціль постійно вчитись, розвиватись, вдосконалювати себе та ставати кращою в педіатрії з кожним днем.
Іліна Ігорівна - лікар загальної практики - сімейної медицини. Проводить консультативний прийом, вакцинацію дітей, складання індивідуального календаря щеплень, профогляди у дітей різних вікових груп, отоскопію
Чому я працюю лікарем?
Працюючи лікарем-педіатром, я відчуваю себе частиною чогось більшого і важливішого, ніж просто робота. Я завжди прагнула бути підтримкою для дітей, допомагати їм розвиватися, стати здоровими та щасливими. Відносини з маленькими пацієнтами та їхніми батьками - це щось унікальне і водночас відповідальне. Я вірю, що кожне дитинство повинно бути повним радості, здоров'я та можливостей, і я готова докладати зусиль, щоб зробити це можливим. Робота лікарем-педіатром дозволяє мені бути на передовій в охороні здоров'я майбутнього покоління і вносити позитивні зміни в їхні життя.