1999-2005 р. навчання в Івано-Франківській державній медичній академії, лікувальна справа, 2005-2007р.інтернатура в Богородчанський районній лікарні по Загальній практиці Сімейна медицина,робота в школі інтернаті.2019 р. навчання в Львівському медичному університеті ім.Д.Галицького на спеціалізації психіатрії,в даний час працюю в Івано-Франківську в обласному реабілітаційному центрі.
Лікар працює на принципах доказової медицини. Лікує такі стани як: Covid-19, ГРЗ, пневмонія, тонзиліт, нудота, діарея, печія, підвищений кров‘яний тиск. Не лікує гомеопатією, противірусними та недоказовими препаратами.
Ольга Василівна займається профілактикою, діагностикою і лікуванням захворювань у дорослих та маленьких пацієнтів. При необхідності дає направлення до вузькоспеціалізованих спеціалістів. Організовує потрібні в індивідуальному випадку здачу аналізів та обстежень. Лікує захворювання, пов'язані з органами дихання, серцево-судинною системою, шлунково-кишкового тракту
Кандидат медичних наук, доцент кафедри терапії і сімейної медицини навчально-наукового інституту післядипломної освіти Івано-Франківського національного медичного університету, член Української Гастроентерологічної Асоціації (УГА), Української Асоціації Сімейної Медицини (УАСМ), Європейської Академії Викладачів Загальної Практики-Сімейної Медицини (EURACT)
Хакімова Марія – кваліфікований медик, головний спеціаліст відділу організації медичної допомоги населенню управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради. Діагностує, лікує та проводить профілактику захворювань терапевтичного та педіатричного профілю на засадах доказової медицини