Івано-Франківськ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Парцей  Олег  Степанович на Doc.ua
Олег Степанович лікар кардіолог, який займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи.
Лікар Кардіолог Цебрик Галина Миколаїіна на Doc.ua
Лікар-кардіолог з досвідом роботи більш, ніж 30 років. Приймає пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи: артеріальною гіпертензією, аритмиєю, ішемічною хворобою серця та ін., займається інтерпретацією ЕКГ.
Лікар Кардіолог Панчук Леся Михайлівна на Doc.ua
Леся Михайлівна займається профілактикою, діагностикою, лікуванням захворювань серця. Лікує такі захворювання серцева недостатність, стенокардія, порок серця, гіпертонічна хвороба тощо.
Лікар Кардіолог Ванджура Ігор Юрійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Проведення функціональної діагностики (електрокардіографії, добове моніторування артеріального тиску). Спеціалізація на терапії ішемічної хвороби серця, стенокардії, гіпертонії, атеросклерозу, вегетосудінній дистонії. Лікування хворих після перенесених інфарктів, аортокоронарного шунтування, стентування. Є доцентом кафедри внутрішньої медицини ІФНМУ.
Лікар Кардіолог Савич Марта Іванівна на Doc.ua
Займається лікуванням вроджених, а також придбаних серцевих вад, артеріальної гіпертензії, інфаркту міокарда, ішемічної хвороби серця, стенокардії, аневризми, аритмії та інших.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Хомут Ліля Володимирівна на Doc.ua
Лілія Володимирівна спеціалізується на лікуванні кардіологічних захворювань. Проводить консультативний прийом, доплерографію вен та артерій нижніх кінцівок.
Лікар Кардіолог Томин Ігор Васильович на Doc.ua
Ігор Васильович займається діагностикою та лікуванням патології серця, судин, призначає курс лікування і профілактичні процедури.
Лікар Кардіолог Бєлінський Микита Вадимович на Doc.ua
Бєлінський Микита Вадимович — завідувач поліклінічного відділення, кардіолог. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно вдосконалює рівень теоретичних та практичних навичок
Лікар Кардіолог Федоров Сергій Валерійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Федоров Сергій Валерійович — доктор медичних наук, професор, кардіолог. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно вдосконалює рівень теоретичних та практичних навичок