Лікар-кардіолог з досвідом роботи більш, ніж 30 років. Приймає пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи: артеріальною гіпертензією, аритмиєю, ішемічною хворобою серця та ін., займається інтерпретацією ЕКГ.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 28 відгуків
Мар'яна 11 Листопад 2024
Візит пройшов чудово, лікар прекрасно надала консультацію, добре все пояснила. Загалом візит пройшов дуже добре. Дякую.
Володимир 07 Листопад 2024
Дуже задоволений, все було добре. Дуже уважним та професійним був огляд лікаря та сама консультація.
Наталія 20 Серпень 2024
Дуже добре було на прийомі, дуже привітні, гарно до мене поставилися, дякую.
Ганна 11 Травень 2024
Лікар дуже файна, дуже гарно все пояснила, мені сподобався прийом
Оксана 20 Квітень 2024
Мене все влаштувало, лікар гарно все пояснила, мені все було зрозуміло. Якщо мені буде потрібно, то звернуся до лікаря ще
Олена 20 Квітень 2024
Лікар мені дуже сподобався, приділив багато часу, ставила багато питань, відповіла на всі мої питання щодо серця
Направлено до клініки
Едуард 20 Квітень 2024
У мене було конкретне питання до лікаря, у мене боліло серце. Лікар мене послухала, подивилася результат електрокардіограми, призначила ліки, а на питання що у мене з серцем, лікар відповіла що у мене все добре.
Олеся 06 Квітень 2024
Візит пройшов чудово. Все дуже сподобалося.
Галина 02 Квітень 2024
Мені сподобався прийом, дякую.
Оксана 21 Березень 2024
Дуже сподобалося на візиті у цього лікаря. Видно, що лікар хороший, кваліфікований спеціаліст. Візит пройшов дуже інформативно, професійно та добре.