Уляна Ярославівна приймає дорослих пацієнтів із патологіями загальнотерапевтичного характеру: грипом, ринітом,бронхітом, а також захворюваннями шлункового тракту та серцево-судинної системи. Лікар регулярно відвідує науково-практичні конференції
Терапевт вищої категорії. Проводить консультативний прийом, стаціонарне лікування пацієнтів з різними терапевтичними патологіями, надає невідкладну допомогу при гострих терапевтичних станах
Лікар спеціалізується на терапії. Займається лікуванням таких хвороб, як: риніт, пневмонія, грип, бронхіт, ГРВІ, цистит, серцева недостатність, коліт. Христина Богданівна веде консультативний прийом, огляд та призначає схему лікування
Ірина Ярославівна – лікар гастроєнтеролог, терапевт. Сакціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань внутрішніх органів, а також органів шлунково-кишкового тракту. Веде прийом дорослого населення.
Надія Михайлівна - косметолог, який спеціалізується на проведенні ультразвукової чистки обличчя, а також мануальної. Допомагає позбавитись від чорних цяток на обличчі, висипань. Робить своїм клієнтам класичний масаж обличчя, лімфодренажний, проводить процедуру мезотерапії та дарсонвалізації
Ольга Василівна займається профілактикою, діагностикою і лікуванням захворювань у дорослих та маленьких пацієнтів. При необхідності дає направлення до вузькоспеціалізованих спеціалістів. Організовує потрібні в індивідуальному випадку здачу аналізів та обстежень. Лікує захворювання, пов'язані з органами дихання, серцево-судинною системою, шлунково-кишкового тракту
Лікар терапевт. Активно практикує ведення пацієнтів терапевтичного профілю. Володіє знаннями надання невідкладної допомоги пацієнтам, що надходять в екстреному порядку. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування.