Анжела Олегівна - кандидат медичних наук,
доцент кафедри внутрішніх хвороб №1 ТНМУ ім.І.Я. Горбачевського, лікар-пульмонолог вищої категорії, лікар терапевт вищої категорії. Учасниця численних міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів, майстер-класів по пульмонології, терапії та функціональній діагностиці. Лікар систематично підвищує кваліфікацію за спеціальністю в рамках тематичних курсів та курсів підвищення кваліфікації на базі факультетів післядипломної освіти вищих навчальних медичних закладів Тернополя, Львова, Києва.
Лікар спеціалізується на терапії і кардіології. Проводить кардіограму, холтерівське моніторування, тонометрію, оцінку стану дихальної, сечовидільної, серцево-судинної, імунної системи, органів шлунково-кишкового тракту та суглобів
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Висококваліфікований лікар-терапевт із поглибленою спеціалізацією в ультразвуковій діагностиці та внутрішніх хворобах. Має значний клінічний досвід у діагностиці та лікуванні серцево-судинних, метаболічних та системних захворювань. Активно бере участь у науково-практичних конференціях і професійних майстер-класах, постійно підвищуючи кваліфікацію. Забезпечує комплексний та індивідуалізований підхід до пацієнтів, застосовуючи сучасні методи обстеження та лікування на основі доказової медицини.
Лікар-терапевт займається діагностикою, лікуванням та профілактикою широкого спектра захворювань внутрішніх органів, контролює загальний стан здоров’я та координує подальше обстеження у вузьких спеціалістів. Звернутися до терапевта рекомендовано у випадках: підвищення температури, слабкості, ознобу; кашлю, болю в горлі, нежитю чи задишки; болю в грудях, животі або суглобах; змін артеріального тиску, серцевого ритму; необхідності отримання направлення на аналізи чи обстеження; проведення профілактичного огляду (1 раз на рік). Регулярні консультації терапевта допомагають своєчасно виявляти захворювання, контролювати хронічні стани та підтримувати загальне здоров’я.
Анастасія Мирославівна – лікар-терапевт, яка займається діагностикою та лікуванням широкого спектра захворювань внутрішніх органів. Працює з дорослими пацієнтами, допомагає при гострих і хронічних станах. Особливу увагу приділяє захворюванням серцево-судинної системи, органів дихання та шлунково-кишкового тракту. Підхід до кожного пацієнта – індивідуальний, з урахуванням сучасних клінічних рекомендацій та доказової медицини.
Людмила Володимирівна спеціалізується на лікуванні та діагностіці широкого спектру терапевтичних захворювань. Проводити оцінку стану діхальної системи, серцево-судінної системи, ОРГАНІВ шлунково-кишково тракту, сечовидільної системи, суглобів, системи крови, імунної системи. Займається лікуванням алергії, анемій, бронхіальної астми, бронхіту, ГРВІ, грипу, гломерулонефриту, пієлонефриту, пневмонії та ін.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювать органів дихання, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи та органів сечовивідної системи. Має великий досвід роботи в пульмонології, спеціалізацію клінічного біохіміка
Вадим Михайлович — головний лікар МЦ «Паракліт». Лікар кардіолог вищої категорії, лікар терапевт вищої категорії, автор та співавтор більше 60 наукових праць. Допомагає пацієнтам з аритмією, артеріальною гіпертензією, вегетососудинною дистонією, інфарктами міокарда, ішемічною хворобою серця та ін. Лікар є учасником та делегатом щорічних національних та міжнародних конгресів («Ліки і життя», «Національний конгрес кардіологів України», «Антибіотикотерапія», «Школа інсульту»), учасник освітнього проекту для лікарів «Академія інсульту», учасник багато центрового всеукраїнського дослідження «ProlongER ІІ».