Тернопіль
Оксфорд Медікал на просп. С. Бандери

Оксфорд Медікал на просп. С. Бандери

Медичний центр
34відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Неврологія Офтальмологія Педіатрія Ревматологія ... ще
Медичний центр Оксфорд Медікал на просп. С. Бандери в м. Тернопіль надає широкий спектр лікувальних і діагностичних послуг для дорослих та дітей. В клініці працюють лікарі з великим досвідом роботи, а сама клініка має найкраще медичне обладнання. У медичному центрі можна здати всі необхідні аналізи і пройти ультразвукову діагностику всіх органів і систем організму
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
просп. С. Бандери, 41на карті
Без районов
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр Оксфорд Медікал на просп. С. Бандери пропонує якісну діагностику та лікування пацієнтів різного віку. У клініці працюють справжні фахівці своєї справи, лікарі з великим досвідом роботи, які не припиняють свого розвитку і регулярно відвідують профільні курси. Тому спеціалісти клініки завжди знають про всі сучасні методи лікування та діагностики. Нове висококласне обладнання медичного центру Оксфорд Медікал забезпечує максимально точну діагностику і якісне лікування.

У медичному центрі Оксфорд Медікал на просп. С. Бандери пацієнти можуть отримати консультацію і лікування таких фахівців:

• терапевт;
  • рефлексотерапевт (дитячий і дорослий);
  • гінеколог (дитячий і дорослий);
  • акушер-гінеколог;
  • онколог-гінеколог.

Крім того, не покидаючи стіни медичної установи можна здати всі необхідні лабораторні аналізи та пройти УЗ-діагностику.

Сучасне обладнання тільки преміум-класу, досвідчені фахівці, високий стандарт надання послуг та турботливий персонал — головні переваги «Оксфорд Медікал» на просп. С. Бандери в м. Тернопіль.

Медичний центр цінує довіру своїх пацієнтів і береже свою репутацію, тому послуги надаються тільки найвищої якості!

Перевірені відгуки про клініку
Наталя 08 Листопад 2024
Все було добре, консультацію отримали. Була трохи затримка по часу, через попереднього пацієнта. Але перед нами вибачились, і все було добре.
Лілія 01 Серпень 2024
Сподобалось гарне ставлення та загальне враження, усе супер!
Людмила 25 Липень 2024
Вівчар В'ячеслав Петрович - хороший лікар, дуже сподобався, гарна консультація, планую звернутися на наступний прийом
Людмила 04 Липень 2024
Клініка дуже сподобалася, дуже залишилися задоволені роботою медперсоналу у цій клініці. Було все просто чудово.
Надія 21 Лютий 2024
Ковальская Марьяна Петровна - дуже хороший лікар. Призначене лікування допомогло. Клініку рекомендую! В клініку зверталася вже третій раз, все дуже гарно, зауважень не було
Філії мережі
Все клініки