Чому я працюю лікарем?
Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Консультую пацієнтів усіх вікових груп — дітей, дорослих і людей старшого віку. Проводжу діагностику та лікування найпоширеніших захворювань. Веду пацієнтів із хронічними станами (артеріальна гіпертензія, цукровий діабет, бронхіальна астма тощо). Призначаю профілактичні обстеження та здійснюю вакцинацію. За потреби направляю до лікарів вузьких спеціальностей. Надаю консультації з питань дієтології та нутріціології: корекція харчування, зниження або набір маси тіла, супровід при метаболічних порушеннях. Допомагаю пацієнтам краще розуміти стан свого здоров’я та формувати відповідальне ставлення до профілактики й лікування. Ваше здоров’я у ваших руках, а сімейний лікар — це надійний супутник на цьому шляху.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: риніт, синусит, ангіна, фарингіт, трахеїт, бронхіт, пневмонія, виразкова хвороба
В професійній діяльності керується сучасними і доказовими міжнародними рекомендаціями з урахуванням особливостей здоров’я кожного свого пацієнта.
Проводить профілактику, діагностику та лікування усіх найбільш поширених гострих та хронічних захворювань у дорослих та дітей.
Галузі, що цікавлять найбільше:
-гастроентерологія,
-ендокринологія,
-медична психологія, психіатрія, психотерапія,
-кардіологія.
Вважає, що лише завдяки спільним зусиллям команди «пацієнт+лікар» можна досягти якісного результату.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Консультую пацієнтів різного віку — дітей, дорослих, людей старшого віку. Діагностую та лікую найпоширеніші захворювання. Веду пацієнтів із хронічними станами (гіпертонія, діабет, астма тощо). Призначаю профілактичні обстеження, вакциную. Направляю до вузьких спеціалістів за потреби. Допомагаю пацієнтам краще розуміти своє здоров’я і відповідально ставитися до нього.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
2021 р. - закінчила навчання на лікувальному факультеті у ВНМУ ім. М. І. Пирогова.
2022-2024 р. - на посаді лікаря-інтерна з загальної практики-сімейної медицини в КНП «ЦПМСД Nº4»
3 2024 р. - сімейний лікар в КНП «ЦПМСД Nº4». Постійно удосконалюю свої знання, вміння та навички на професійних платформах з доказовою медициною.
Готова допомогти з приводу: Огляду дітей різних вікових груп та дорослих щодо діагностики та лікування хвороб; вакцинації, планів щеплень; профілактичного консультування.
Дуже важливо приділяти багато часу поясненню медичної інформації пацієнтам, аби підвищити рівень довіри та розуміння один одного.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
«Моє завдання — попереджувати хвороби, лікувати гострі стани та супроводжувати людей із хронічними захворюваннями. Я вірю в довіру, відкритий діалог і медицину без страху»
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Доказовий лікар загальної практики, який лікує всю родину- від немовлят до дорослих. У роботі керуюся міжнародними протоколами, уникаючи призначення препаратів з недоведеною ефективністю. Особливу увагу приділяю взаємозв'язку фізичного здоров'я та психологічного стану, а також сучасним підходам у лікуванні захворювань. Вірю, що партнерство та довіра між лікарем і пацієнтом- запорука успішного одужання.