Займається лікуванням пацієнтів широкого терапевтичного профілю відповідно до сучасних світових стандартів. Проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем організму у дорослих та дітей. Лікарка забезпечує індивідуальний підхід та увагу до кожного пацієнта.
2021 р. - сестра медична в КНП «Міська дитяча лікарня №1» Запорізької міської лікарні.
2023 р. - сестра медична палатна відділення анестезіології в КНП «Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня» Запорізької міської ради.
2025 р. - сімейний лікар приватної клініки, м. Миколаїв.
2026 р. - сімейний лікар в медичному центрі «ОН Клінік Миколаїв».
Освіта
2023 р. - закінчила магістратуру в Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті за спеціальність «Педіатрія» і отримала професійну кваліфікацію лікаря-педіатра.
2025 р. - інтернатура на базі КНП «Міська багатопрофільна лікарня ім. професора Руднєва» за спеціальністю «Педіатрія», м. Дніпро.
Лікування захворювань
ГРЗ
Послуги
Консультативний прийом
Вакцинація
Лікування пацієнтів широкого терапевтичного профілю
Діагностика та інтерпретація результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем організму у дорослих та дітей
Після 40 років організм потребує особливої уваги та регулярної перевірки здоров’я. Саме тому створено скринінг здоров’я 40+ - програму, спрямовану на раннє виявлення ризиків серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та розладів ментального здоров’я.
У клініках «Медична Зірка» цей скринінг можна пройти БЕЗКОШТОВНО. Подбайте про себе сьогодні - щоб зберегти активність і якість життя на роки вперед.