Медичний центр ImpulseMedical чекає на всіх, кому потрібна кваліфікована медична допомога.
Понад 20 років наш мед центр працює у Нікополі. За цей час центр ми заслужили неабияку довіру нікопольців, а також багато нагород: в рейтингу кращих товарів та послуг України майже щороку, зокрема в 2023-му отримали визнання “Вибір року”. З перших місяців повномасштабного вторгнення росії в Україну Нікополь знаходиться під постійними обстрілами, багато хто з нікопольців був змушений виїхати з міста, зокрема і до Києва. Переїхали і деякі наші спеціалісти. Це стало поштовхом до відкриття столичної філії.
ImpulseMedical — медичний центр, в який ми вклали весь свій багаторічний досвід і знання. Розуміння своєї важливої місії — допомагати людям слідкувати за здоровʼям — надихає і наповнює ентузіазмом.
Наші двері гостинно відчинені для мешканців Києва, внутрішньо переміщених осіб, військових і членів їх сімей. Зараз працюємо над розробкою цікавих програм, комплексних обстежень, щоб зробити турботу про ваше здоров’я якомога доступнішою.
В нашому центрі ви зможете:
- зробити аналізи та лабораторні дослідження будь-якої складності,
- пройти УЗД-діагностику на апараті SonoScape,
- вакцинуватися від грипу,
- іньекції, крапельниці та перев’язки,
- отримати консультації від таких кваліфікованих спеціалістів:
Сабірлі Мехін Мушфигівна лікар-гінеколог.
Петрівська Ганна Сергіївна лікар- терапевт.
Бормот Тетяна Володимирівна лікар-ендокринолог, вищакатегорія.
Тімахов ІгорІванович лікар травматолог-ортопед ,вищакатегорія
Якимчук Сергій Петрович лікар хірург-проктолог,вищакатегорія.
Романенко Ірина Михайлівна лікар-дерматолог, вищакатегорія
Зензура Сергій Дмитрович лікар-уролог, вищакатегорія.
Зелений Володимир Петрович лікарУЗД ,вищакатегорія.