Усі види малих гінекологічних операцій у тому числі лапаротомічних та лапароскопічних. Переривання вагітності до 12 тижнів та у пізніші терміни за медичними показаннями;
Пластичні операції на промежини; Всі види УЗД: Органи ШКТ, нефроуренарна система, щитовидна залоза, молочна залоза, простата, поверхневі утворення, скринінгові дослідження вагітних. Обстеження та лікування безпліддя. Ведення вагітних. Накладання шва на шийку матки при ІЦН (шовк, мерсиленова стрічка). Спостереження та ведення вагітних з екстрагенітальною патологією у різні терміни.
Лікар-кардіолог консультує, проводить діагностику і лікування захворювань внутрішніх органів, зокрема - порушень роботи серцево-судинної системи. Рекомендує профілактику, з метою попередження розвитку захворювань і проводить УЗД серця
Лікар спеціалізується на терапії гормональних порушень, клімактеричних розладів, проводить різні види діагностики, в числі яких УЗД-дослідження. Займається лікуванням міоми матки, безпліддя, запальних гінекологічних захворювань.
Лікар проводить діагностику та лікування безпліддя, звичного невиношування, захворювань, які передаються статевим шляхом.
Консультує з методів контрацепції. Займається діагностикою та лікуванням гінекологічної патології, захворювань шийки матки (консервативне і оперативне), порушень менструального типу.
Пароконний Ярослав Валентинович, уролог, онкохірург, УЗД-спеціаліст. В 2010 році закінчив Запорізький державний медичний університет. З 2010 по 2012 роки навчався в інтернатурі за спеціальністю урологія. З 2012 по 2020 роки працював урологом в Кіровоградському обласному онкологічному центрі. З 2020 по 2023 роки працював урологом в TomoClinic. За час роботи урологом здобув спеціалізацію з онкохірургії, ультразвукової діагностики. Має значний досвід лікування як загальноурологічних онкоурологічних захворювань. Володіє методиками виявлення та лікування захворювань сечостатевої системи. Володіє технікою виконання хірургічних втручань, традиційним відкритим та ендоскопічним доступом.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст першої кваліфікаційної категорії Сичова Дар'я Віталіївна має значний досвід роботи. Проводить діагностику і лікування запальних процесів органів малого тазу включаючи інфекції, що передаються статевим шляхом
Оксана Михайлівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань і патологій. Займається лікуванням порушень менструального циклу, запальних захворювань малого таза, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Проводить діагностичну гістероскопію, кольпоскопію, метросальпінгографію, УЗД, біопсію шийки матки та ін.
Олександр Євгенович спеціалізується на оперативній і консервативній терапії урологічних хвороб, захворювань, що передаються статевим шляхом. Проводить діагностику з виявлення причин, що викликають еректильну дисфункцію. Індивідуально підбирає схему лікування для відновлення потенції.
Спеціалізується на УЗД-діагностики органів черевної порожнини; молочної, щитовидної залоз, органів мошонки. Також займається дуплексним скануванням брахіоцефальних судин шиї, дуплексним скануванням щитовидки, слинних залоз, магістральних судин серця. Проводить дослідження в режимі 2D сірошкального і кольорового допплерівського картування, триплексного сканування, 3D і 4D технології.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Веде консультативний прийом, огляд, діагностичні дослідження та підбір схеми лікування. Проводить УЗД-діагностику таких внутрішніх органів, як: малого таза, черевної порожнини, нирок, щитовидної залози та інших