Наталія Віталіївна проводить УЗД органів черевної порожнини, включаючи гострі хірургічні патології, урологічні і гінекологічні дослідження органів малого тазу, молочних залоз, ендокринологічні дослідження (щитовидна залоза, надниркові залози)
Катерина Сергіївна - лікар вищої категорії. Спеціалізується на проведенні УЗ-діагностики а саме: нейросонографія, ехокардіографія, УЗД органів черевної порожнини, сечовидільної системи, наднирників, щитоподібної залози, слинних залоз, тимусу, м’яких тканин.
Київ, б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)
Лариса Євгенівна — кваліфікований спеціаліст із ультразвукової діагностики вищої категорії з 14-річним стажем роботи. Лікар проводить УЗД внутрішніх органів та систем. Дітям з 6-7 років проводить УЗД щитовидної залози та серця.
Вітаю.
Мене звати Ольга Сергіївна Сторчева.
Я лікар акушер-гінеколг, лікар УЗД. Закінчила НМУ ім. О.О.Богомольця у 2013 році. Проходила інтернатуру на базі перинатального центру, пологового будинку №7 в місті Київ.
Маю досвід роботи в стаціонарі та жіночій консультації.
В практиці використовую доказову медицину, та керуюсь американськими та європейськими рекомендаціями. Щороку проходжу навчання у безперервному професійному розвитку лікаря та світові освітні платформи (конференції, симпозіуми, курси підвищення кваліфікації, курси тематичного удосконалення).
Лікар акушер-гінеколог, для якої здоров’я жінки — головна цінність у будь-якому віці. Працює з широким спектром гінекологічних захворювань, гормональних порушень і проблем репродуктивного здоров’я, поєднуючи доказову медицину з уважним та делікатним підходом. Створює атмосферу довіри, де кожна пацієнтка отримує професійну підтримку, точну діагностику та індивідуальний план лікування.
Наталія Ігорівна працює за такими напрямками як, терапія, УЗД, невідкладна допомога.
Лікує весь спектр захворювань в терапії: захворювання органів дихання – ГРВІ, риносинусит, фарингіт, трахеїт, бронхіт, пневмонія; захворювання органів сечовидільної системи. Також проводить
профілактику захворювань, вакцинацію. Наталія Ігорівна володіє навиками надання допомоги при невідкладних станах.
Юлія Олександрівна спеціалізується на гінекології. Проводить консультативний прийом гінеколога, спостереження вагітних, лікування за результатами обстеження (гінекологія), радіохвильове або лазерне лікування ерозії (лейкоплакії, дисплазії та ін.) шийки матки, біопсію шийки матки радіохвильовим або класичним методом, біопсію ендометрію аспіраційна / пайпель, УЗД органів малого тазу трансабдомінальне та трансвагінальне, плазмоліфтинг (PRP-терапія) - в гінекології, тощо.