Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Андролог, УЗД-фахівець, Уролог Дячук Михайло Дмитрович на Doc.ua
Михайло Дмитрович лікар-уролог першої категорії, кандидат медичних наук. Він спеціалізується на ендоурології, проводить ендоскопічні і лапароскопічні операції, УЗД органів сечостатевої системи. Лікар є автором 30 наукових статей і 5 патентів.
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Павелко Олена Володимирівна на Doc.ua
Лікар вищої категорії проводить огляд хворих з пальпацією. Здійснює апаратне лікування, УЗ-діагностику пацієнтів з хворобами серцево-судинної, дихальної та ін. Систем. Доктор практикує лікування хвороб серцево-судинної і дихальної систем більше 15 років
Лікар УЗД-фахівець, Хірург Повч Людмила Сергіївна на Doc.ua
Людмила Сергіївна — лікар ультразвукової діагностики зі стажем роботи понад 15 років. Лікар проводить ультразвукову діагностику черевної порожнини, заочеревинного простору, нирок, органів малого таза, щитовидної залози, молочних залоз, м'яких тканин, суглобів. Людмила Сергіївна проводить діагностику ТАПБ вузлів щитовидної залози, кіст, лімфатичних вузлів. Також активно відвідує сучасні конгреси, симпозіуми та майстер-класи, постійно вдосконалює свою професійну діяльність, є чуйним і співчуваючим лікарем, користується повагою у колег і пацієнтів.
Лікар УЗД-фахівець Егорова Наталья Александровна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить дуплексне (триплексне) сканування судин (вени і артерії) нижніх і верхніх кінцівок, брахіоцефальної зони (шия), транскраніальне сканування судин головного мозку, ехокардіографію, еластографію, УЗД органів черевної порожнини, нирок, щитовидної залози
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Артеменко Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань серця, в тому числі вроджених вад серця, набутих вад серця, порушення ритму (-екстрасистолія, аритмія, тахікардія, брадикардія). Надає допомогу при вегето-судинних порушеннях, захворюваннях серця запального характеру (міокардити), захворюваннях системного характеру
Лікар УЗД-фахівець Кузьменко Сергій Юрійович на Doc.ua
Кузьменко Сергій Юрійович є лікарем ультразвукової діагностики вищої категорії, що протягом багатьох років допомагає своїм пацієнтам. Аби удосконалювати свої навички та знання, лікар бере активну участь в науково-практичних конференціях і тематичних курсах з ультразвукової діагностики
Лікар УЗД-фахівець Керусь Сергій Валерійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар займається проведенням ультразвукових досліджень у дорослих. Спеціалізується на проведенні УЗД органів черевної порожнини, органів малого таза, молочних залоз, щитовидної залози, ехокардіографії, доплерографічних досліджень судин і ін.
Лікар УЗД-фахівець, Сімейний лікар Таранушенко Валентина Євгеніївна на Doc.ua
За час роботи оволоділа більшістю сучасних методик обстеження, в тому числі дослідження у органів черевної порожнини і заочеревинного простору, органів репродуктивної системи у чоловіків і жінок, поверхнево розташованих структур, м'яких тканин, суглобів. Особливу увагу лікар приділяє дослідженням судин - дуплексне сканування артерій і вен кінцівок, дослідженням судин голови і шиї, дослідженням судин нирок
Лікар УЗД-фахівець Закревська Світлана Олексіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
УЗД-фахівець проводить ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, щитовидної залози, грудних залоз, ультразвукову діагностику захворювань артерій і вен нижніх кінцівок. Використовує такий метод ультразвукового дослідження як еластографія здвигової хвилі, метод компресійної еластографії, займається проведенням ультразвукової стеатометрії
Лікар УЗД-фахівець Голінка Олександр Миколайович на Doc.ua
УЗД-фахівець проводить ультразвукову діагностику організму пацієнтів: органів черевної порожнини, органів малого тазу, щитовидної залози, слинних залоз, молочних залоз, м'яких тканин. Відвідує конференції по своїй спеціальності і розвивається як фахівець