Наталія Євгенівна є кваліфікованим фахівцем в області ультразвукової діагностики. Володіє великим спектром методик УЗД при захворюваннях різних систем і органів. Має у своєму розпорядженні навичками лікаря ургентної (невідкладної) УЗ-діагностики
Лікар першої категорії, більше 50 років в медицині. Доктор проводить огляд, УЗ-діагностику і лікування. Кожні три роки Віра Миколаївна проходить курси підвищення кваліфікації.
Алла Вікторівна є досвідченим лікарем, який спеціалізується на терапії захворювань жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням ЗПСШ, патологій шийки матки. Проводить терапію безпліддя, клімактеричного синдрому, гормональних порушень, порушень менструального циклу. Активний учасник конференцій і семінарів.
Доктор Беліменко І.Л. багато років займається сучасною ультразвуковою діагностикою, маючи величезний досвід у виявленні внутрішніх порушень і патологій за допомогою ультрасонографії. Досвід і кваліфікація Ігоря Леонідовича дають йому можливість проводити весь спектр ультразвукових обстежень і чітко обґрунтовувати кожен поставлений діагноз.
УЗД-спеціаліст вищої категорії. Лікар проводить УЗД м'яких тканин, органів черевної порожнини, нирок і надниркових залоз, сечового міхура, органів малого таза. Виконує біопсію та еластографію молочних залоз, щитовидної залози, печінки.
Лікар ультразвукової діагностики з 30-ти річним стажем, професіонал своєї справи. Проводить УЗ-дослідження органів і систем: черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози.
Лікар володіє фундаментальними знаннями і широким професійним кругозором в гінекології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних, гормональних, обмінних захворювань жіночої репродуктивної системи, виявленні причин жіночого безпліддя. Проводить ретельне обстеження і підготовку до запланованої вагітності, консультує з питань контрацепції