Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.
Лікар акушер-гінеколог, УЗ діагност Петрова Галина спеціалізується на лікуванні запальних захворювань жіночих статевих органів, інфекцій, що передаються статевим шляхом, захворювань шийки матки, порушень менструального циклу, маткових кровотеч, а також менопаузних і пременопаузних порушень
Ольга Петрівна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, мамолог та підлітковий сексолог зі стажем роботи понад 30 років. Проводить діагностику та лікування великого спектру гінекологічних захворювань.
Бризгалов А.Ю. спеціалізується на високоточній діагностиці серця і судин за допомогою УЗД і доплерографії. Так, доктор проводить ЕхоКГ, доплер вен і артерій кінцівок, а також УЗД органів травної системи і ін.
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології, УЗД-діагностиці. Лікує такі захворювання, як: мікоплазмоз, кандидоз, гіперплазія ендометрія, вагініт, вульвіт, ендометрит, ендоцервіцит. Лікар консультує з питань підбору контрацепції
Галина Миколаївна займається всебічною терапією патологій серця хронічного і підгострого характеру. Доктор володіє всіма видами ультразвукового обстеження для дорослих і дітей
Спеціаліст вищої категорії в галузі ревматології та терапії. Займається діагностикою та терапією широкого спектру захворювань різної етіології, в їх числі різні артрити, ревматизм, ангіна, гостра респіраторна вірусна інфекція, грип, ангіна та ін.
Лікар впровадив в практику і успішно застосовує нову ендоскопічну методику дослідження проток молочних залоз, що не має аналогів в Україні, маммодуктоскопію. Є автором кількох патентів на винахід та 14 наукових публікацій
Гастроентеролог, алерголог, лікар УЗД діагностики, сімейний лікар, лікар вищої категорії. Лікар-експерт програм телеканалу «Інтер». Займається лікуванням хвороб терапевтичного і гастроентерологічного профілю, діагностикою та лікуванням пацієнтів з алергічним статусом; УЗД-діагностикою.