Лікар спеціалізується на неврології та ультразвуковій діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: неврит, невроз, мігрень, хвороба Паркінсона, депресія, деменція та інші
Спеціаліст в області ультразвукової діагностики. Член Українського лікарського товариства. Проводить УЗД органів черевної порожнини, еластографію. Приймає дорослих і дітей.
Наталія Олександрівна виконує ультразвукові дослідження на органах черевної порожнини, урологічну, гінекологічну діагностику. Проводить УЗД в акушерстві (вагітність до 15 тижнів), дослідження молочної, щитовидної залоз. Автор науково-практичних робіт.
УЗД-фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, нирок, органів малого таза, щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин.
Інна Володимирівна понад 20 років проводить ультразвукову діагностику. Лікар досліджує суглоби, залози (молочні, щитовидну, привушні, слинні), сечовидільну систему, органи черевної порожнини і інші органи і системи
Анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Докторант. Має патенти і нововведення. Марина Василівна займається визначенням оптимальної тактики лікування головного мозку за результатами ультразвукового дослідження кровопостачання головного мозку.
В.В. Четверик УЗ-діагност вищої категорії, вже більше 30 років доктор проводить УЗД в гінекології і акушерстві, також досліджує систему сечостатеву і органи черевної порожнини, щитовидну залозу, проводить доплерографію судин.
УЗД-фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, нирок, органів малого таза, щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин і органів калитки.