УЗД-фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, нирок, органів малого таза, щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин.
Інна Володимирівна понад 20 років проводить ультразвукову діагностику. Лікар досліджує суглоби, залози (молочні, щитовидну, привушні, слинні), сечовидільну систему, органи черевної порожнини і інші органи і системи
Анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Докторант. Має патенти і нововведення. Марина Василівна займається визначенням оптимальної тактики лікування головного мозку за результатами ультразвукового дослідження кровопостачання головного мозку.
В.В. Четверик УЗ-діагност вищої категорії, вже більше 30 років доктор проводить УЗД в гінекології і акушерстві, також досліджує систему сечостатеву і органи черевної порожнини, щитовидну залозу, проводить доплерографію судин.
УЗД-фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, нирок, органів малого таза, щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин і органів калитки.
УЗД-спеціаліст вищої категорії. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини та нирок, щитовидної залози, м'яких тканин, органів малого тазу у жінок і чоловіків, колінних суглобів.
Лікар ультразвукової діагностики. Спеціалізується на УЗД внутрішніх органів, систем. Проводить діагностику органів малого таза, вивчення стану щитовидної залози і лімфовузлів, дослідження стану м'яких тканин.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій та функціональній діагностиці. Проводить ехокардіографію, дуплексне сканування судин, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози. Веде прийом для дітей від 1 року