Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Терапевт, Лікар функціональної діагностики Калина Ірина  Ростиславівна на Doc.ua
4.0
Ірина Ростиславівна лікар з функціональної діагностики, терапевт. Спеціалізується на проведенні Ехо-КГ, доплерографії судин шиї, артерій та вен верхніх та нижніх кінцівок, транскраніальної доплерографії, велоергометрії, електронейроміографії, постановці та розшифруванні холтерівського моніторування ЕКГ та добового моніторування АТ. Лікар також проводить опис ЕКГ та дослідження функції зовнішнього дихання.
Лікар Анестезіолог, Терапевт Мельник  Олександр  Валентинович на Doc.ua
Олександр Валентинович лікар медицини невідкладних станів вищої категорії. Надає екстрену та невідкладну медичну допомогу на виїзді, здійснює медичний супровід пацієнтів до стаціонару. Володіє методами інтенсивної терапії та реанімації, що застосовуються на догоспітальному етапі при критичних станах, спричинених гострими захворюваннями та нещасними випадками.
Лікар Терапевт Фруль  Екатерина  Андріївна на Doc.ua
Катерина Андріївна – лікар терапевт. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів у дорослих в умовах клініки, призначення лабораторних та інструментальних обстежень та їх інтерпретація. Лікар видає рекомендації щодо профілактики системних захворювань, первинної діагностики та направлення до профільних фахівців. Катерина Андріївна також дає рекомендації щодо здорового способу життя та раціонального харчування.
Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар Охрименко Юлія Василівна на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні захворювань в гастроентерології, кардіології, терапії, пульмонології, отоларингології.
Лікар Пульмонолог, Терапевт Єрмолаєва  Зоя Анатоліївна на Doc.ua
Лікар терапевт пульмонолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихальної системи, органів шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, УЗД-фахівець, Ендокринолог Латиш Наталія Олеговна на Doc.ua
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Скороход Алла Михайлівна на Doc.ua
Алла Михайлівна - фахівець широкого профілю з досвідом лікування пацієнтів за напрямками гастроентерології, кардіології, терапії. У клініці працює сімейним лікарем.
Лікар Кардіолог, Терапевт Пузанова Олена Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар терапевт-кардіолог, спеціалізується на лікуванні хвороб в області терапії і кардіології. Проводить лікування та діагностику захворювань внутрішніх органів, дихальних шляхів, порушення кровообігу і серцево-судинної системи.
Лікар Терапевт, Хірург Богряков Алексей Владимирович на Doc.ua
Лікар Терапевт Гейко  Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар проводить огляд, перкусію, пальпацію, консультування, вимірювання АТ, ЕКГ, УЗД легень. Займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю.