Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань внутрішніх органів у дорослих. Консультує при ГРВІ, захворюваннях дихальної, серцево-судинної, травної систем, цукровому діабеті, анемії, алергічних реакціях. Проводить огляди, складає індивідуальні плани лікування.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
У 2022 році закінчила навчання у ПВНЗ «Київський медичний університет», отримала диплом лікаря-спеціаліста. У тому ж році вступила до інтернатури за спеціальністю «Внутрішні хвороби» ПВНЗ «Київський медичний університет» на базі ПП «Медіан» та Київської міської клінічної лікарні №5. У 2024 році отримала сертифікат лікаря-терапевта.
У 2024 році (листопад) отримала сертифікат лікаря-спеціаліста з спеціалізації «Ревматологія»
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар спеціалізується на терапії. В 2013 році закінчив навчання в коледжі ім. Гаврося за спеціальністю фельдшер. З 2013 розпочав професійну діяльність у КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" на посаді фельдшера з медицини невідкладних станів. В 2024 році закінчив навчання у «Приватний вищий навчальний заклад "Київський медичний університет"» за спеціальністю Внутрішні хвороби (терапія). Займається діагностикою та лікування захворювань внутрішніх органів, оформлененням довідки в басейн. Видає направлення, виписує рецепти, у тому числі з переліку «доступні ліки». Лікар проводить роботу з подачі пацієнтів на інвалідизацію, а також надає послугу виїзд лікаря на дім з видачею листка непрацездатності.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Мене звати Анастасія Миколаївна , і я – лікар-терапевт. Моє головне завдання – допомогти вам зберегти здоров’я, вчасно виявити захворювання та знайти оптимальні шляхи лікування.
Чому саме до мене? Індивідуальний підхід . Досвід і професіоналізм . Довіра та підтримка
Лікар терапевт. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного характеру. Захворювання з якими працює лікар: проблеми серцево-судинної системи, ГРВІ, грип, пневмонія, бронхіт, серцева недостатність і т.д.
Ольга Степанівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні найбільш поширених захворювань внутрішніх органів і систем. Проводить консультативні прийоми, огляд, інтерпретацію результатів аналізів. Займається лікуванням риніту, отиту, тонзиліту, бронхіту, гастриту, холециститу та ін.
Лікар має досвід роботи терапевта 34 роки, працювала на початку діяльності дільничим терапевтом, у терапевтичному відділенні. З 1995 року використовує у своїй практиці метод електропунктурної комп’ютерної діагностики хронічних захворювань. На її рахунку тисячі вилікованих хворих з багатьох куточків України.