Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Терапевт Павлова  Людмила  Володимірівна на Doc.ua
Людмила Володимирівна Павлова - терапевт вищої категорії, працює в клініці "Оксфорд Медікал" на вул. Олександра Олеся, 2. Вона має великий досвід і знання, отримані в Запорізькому медичному інституті та під час інтернатури з внутрішніх хвороб. Людмила Володимирівна спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної, серцево-судинної, шлунково-кишкової та сечовивідної систем, а також на лікуванні анемії, гастриту та інших захворювань. Запишіться на прийом для якісної медичної допомоги та професійної діагностики.
Лікар Терапевт Савченко Наталія Ігорівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Ще з дитинства я вирішила, що буду лікарем. Завжди цікавила наука та те, як працює наш організм. Володіючи знаннями у медичний сфері, я розумію, що можу допомагати людям розширювати розуміння про свій організм, лікувати патології, розвивати науку і вносити вклад у медичні досягнення, які з кожним роком будуть тільки покращувати якість нашого життя.
Лікар Терапевт Потравна Діана Ярославівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Відчуваю безмежно приємні емоції, коли мої знання і вміння у сфері медицини допомогли людині.
Лікар Терапевт Чуєнко Валентина Михайлівна на Doc.ua
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями органів травлення та дихання. Успішно лікує бронхіт та бронхіальну астму, пневмонію, ХОЗЛ, гастрит, синдром подразненого кишечника. Також приймає пацієнтів із Covid-19, хронічним гастродуоденітом, панкреатитом, порушеннями серцевого ритму та захворюваннями нирок.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Ткачук Христина Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на профілактиці та лікуванні захворювань органів дихальної, серцево-судинної та сечостатевої систем. Володіє методами клінічної діагностики та лікування хронічних гастроентерологічних захворювань, виразкової хвороби, дисфункції жовчовивідних шляхів, порушень роботи тонкого кишечника, рефлюксной хвороби та інших станів, а також приймає пацієнтів з ускладненнями після прийому нестероїдних протизапальних засобів, антибіотиків, гормонів і т.д. Проводить купірування гострих патологій органів шлунково-кишкового тракту, включаючи гастрити всіх типів, Діагностує вірусні захворювання печінки, хронічний панкреатит, холецистит, ожиріння, гепатит різної етіології, цироз, його ускладнення і ін. Здійснює прийом дітей з 16 років
Лікар Алерголог, Гастроентеролог, Терапевт Левченко Анастасія Романівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-aлерголог, гастроентеролог, терапевт, асистент кафедри алергології та імунології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця . Доктор проводить діагностику та диференційну діагностику алергії, захворювань органів дихання і травлення
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Собченко Марія Ярославівна на Doc.ua
Лікар-терапевт надає професійну допомогу пацієнтам з хворобами шлунково-кишкового тракту, верхніх дихальних шляхів, сечовидільної системи. Також діагностує і лікує патології серцево-судинної системи (гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця). Складає індивідуальний графік імунопрофілактики та проводить вакцинацію
Лікар Терапевт Подолянко Ганна Вікторівна на Doc.ua
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань пацієнтів загального, пульмонологічного, кардіологічного та гастроентерологічного профілю. Веде прийом пацієнтів від 18 років. Є автором ряду тематичних публікацій і статей
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Терапевт, Лікар функціональної діагностики Сікорська Тетяна  Анатоліївна на Doc.ua
4.4
Тетяна Анатоліївна - лікар з функціональної діагностики, терапевт вищої категорії. Спеціалізується на лікування таких станів, як збільшене серцебиття, болі у серці, задишка, запаморочення, головний біль, втрата свідомості, біль у нижніх кінцівках при навантаженні та у спокої. Тетяна Анатоліївна є автором дисертації та багатьох наукових робіт.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Бєлова Олександра Григорівна на Doc.ua
4.1
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: бронхіт, пневмонія, тонзиліт, риніт, синусит, фарингіт, артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця, гастрит, панкреатит, холецистит. Олександра Григорівна веде прийом для дорослих, вагітних жінок і дітей від 3-х років