Сторінка 24: Терапевти Києва

clear
Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар Рязанова-Альмужна Юлія Володимирівна на Doc.ua
Юлія Володимирівна - сімейний лікар, терапевт, кардіолог, гастроентеролог
Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт Бобровська Ольга Олександрівна на Doc.ua
Провідний лікар-кардіолог вищої категорії, досвідчений терапевт, гастроентеролог зі стажем роботи понад 25 років. Веде прийом в Лікувально-діагностичному центрі ADONIS на вул. Жилянська, 72. Щорічно проходить курси тематичного вдосконалення.
Лікар Пульмонолог, Терапевт Кричинська Ірина Вікторівна на Doc.ua
Ірина Вікторівна - провідний терапевт і пульмонолог, фахівець з лікування різного роду захворювань терапевтичного профілю. Проводить ряд діагностичних маніпуляцій, комплексну терапію хвороб внутрішніх органів. Володіє технікою плевральної пункції. Проводить електрокардіографію з розшифровкою
Лікар Кардіолог, Терапевт Жаданова Оксана Миколаївна на Doc.ua
Оксана Миколаївна лікує захворювання, що виникають в кардіології і терапії. Лікар веде консультації, визначає оптимальну схему лікування, а також проводить деякі діагностичні процедури: електрокардіографію, добове моніторування ЕКГ і артеріального тиску і моніторування по Холтеру.
Лікар Терапевт Бубирьова Ганна Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Володіє всіма необхідними практичними навичками: збір скарг, анамнестичних даних, перкусія, аускультація, пальпація і вимірювання артеріального тиску
Лікар Кардіолог, Терапевт Тельманов Яків Геннадійович на Doc.ua
Лікар-терапевт, кардіолог займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з 18 років. До нього можна звернутися з різними проблемами зі здоров’ям загального характеру.
Лікар Кардіолог, Пульмонолог, Терапевт Вихрова Євгенія Володимирівна на Doc.ua
Спеціаліст з терапевтичного, кардіологічного, пульмонологічного профілю. Професійні інтереси - лікування неускладнених форм хвороб, що мають інфекційну, запальну природу.
Лікар Педіатр, Терапевт Шевченко Лариса Григорівна на Doc.ua
Лікар-педіатр, стаж практичної діяльності більше 10 років. Здійснює патронаж дітей до року на дому, дає рекомендації по вигодовуванню, режиму малюка, планує вакцинопрофілактику. Займається лікуванням гострих респіраторних інфекцій, захворювань ЛОР-органів, шлунково-кишкового тракту, алергічних станів і інфекційних захворювань у дітей і підлітків
Лікар Гірудотерапевт, Терапевт Боднарюк Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар терапевт. Надає такі послуги, як: консультування, лікування і діагностика гострих та хронічних захворювань внутрішніх органів, захворювань органів дихання, серцево - судинної системи та ін.
Лікар Кардіолог, Ревматолог, Терапевт Нетяженко Василь  Захарович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Член-кореспондент НАМН України, президент Української Асоціації лікарів-інтерністів, доктор медичних наук, професор, терапевт, кардіолог, ревматолог. Стаж роботи понад 50 років. Надає широкий діапазон консультацій пацієнтам в особливо складних клінічних випадках.