Лікар спеціалізується на лікуванні хвороб в гострій і хронічній формах терапевтичного напрямку. Галина Юріївна - активний учасник семінарів, майстер-класів та конференцій
Кардіолог вищої категорії, який займається діагностикою та терапією різних патологій серцево-судинної системи, таких як: ішемічна хвороба серця, аритмія серця, стенокардія, серцева недостатність, гіпертонічна хвороба і інших захворювань.
Вячеслав Ярославович - досвідчений фахівець сімейної медицини та терапевт вищої категорії, здійснює первинний огляд хворого, призначає обстеження, консультації профільних фахівців, лікує гострі та хронічні захворювання внутрішніх органів.
Київ, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-В
Цінуйте своє здоров'я: регулярно проходьте медичні огляди, щоб вчасно виявляти захворювання і ефективно їх лікувати. Не відкладайте візит до лікаря — це ключ до збереження вашого здоров'я на довгі роки.
Монюк Анатолій Олексійович — лікар-пульмонолог, терапевт, який спеціалізується на веденні пацієнтів із хронічними захворюваннями дихальної системи, зокрема ХОЗЛ та бронхіальною астмою, а також на лікуванні наслідків перенесених інфекцій. У своїй практиці забезпечує комплексний підхід до пацієнта: від точної диференціальної діагностики причин кашлю та задишки до відновлення функції легень після пневмонії та інших тяжких інфекцій. Поєднує сучасні методи діагностики з індивідуальним підбором терапії, допомагаючи пацієнтам покращити якість дихання та життя навіть при хронічних захворюваннях.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Київ, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-В
Піклуйтесь про здоров'я щодня: регулярні профілактичні обстеження, збалансоване харчування, фізична активність та контроль хронічних захворювань допоможуть уникнути ускладнень і зберегти якість життя! Дотримуйтесь рекомендацій лікаря.