Лікар-терапевт здійснює лікування гострих інфекцій сечовивідних шляхів, хронічних хвороб нирок, захворювань дихальної і серцево-судинної систем, порушень травного тракту. Доктор проводить детальне інструментальне обстеження пацієнта, збір анамнезу. Веде спостереження за пацієнтами з хронічними і вродженими патологіями (цукровий діабет, панкреатит, астма, серцева недостатність)
Людмила Володимирівна Павлова - терапевт вищої категорії, працює в клініці "Оксфорд Медікал" на вул. Олександра Олеся, 2. Вона має великий досвід і знання, отримані в Запорізькому медичному інституті та під час інтернатури з внутрішніх хвороб. Людмила Володимирівна спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної, серцево-судинної, шлунково-кишкової та сечовивідної систем, а також на лікуванні анемії, гастриту та інших захворювань. Запишіться на прийом для якісної медичної допомоги та професійної діагностики.
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями органів травлення та дихання. Успішно лікує бронхіт та бронхіальну астму, пневмонію, ХОЗЛ, гастрит, синдром подразненого кишечника. Також приймає пацієнтів із Covid-19, хронічним гастродуоденітом, панкреатитом, порушеннями серцевого ритму та захворюваннями нирок.
Лікар-кардіолог вищої категорії займається лікуванням гострих і хронічних форм інфаркту міокарда, серцевої недостатності, порушення серцевого ритму, гіпертонічної хвороби, нейроциркуляторної дистонії. Проводить реабілітацію та веде пацієнтів після інфаркту і кардіохірургічних втручань
Уляна Ігорівна постійний учасник лекцій, майстер-класів, є співавтором посібника «Принципи формулювання діагнозів у практиці сімейного лікаря» . Застосовує сучасні методи діагностики і лікування широкого спектру захворювань внутрішніх органів.
Лікар-терапевт надає професійну допомогу пацієнтам з хворобами шлунково-кишкового тракту, верхніх дихальних шляхів, сечовидільної системи. Також діагностує і лікує патології серцево-судинної системи (гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця). Складає індивідуальний графік імунопрофілактики та проводить вакцинацію
Лікар спеціалізується на кардіології та терапії.
Лікує патологію серцево-судинної системи, а саме - гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, порушення ритму серця, кардіоміопатії,
запальні захворювання серця, серцева недостатність. Наталія Іванівна
постійній основі проходить курси, відвідує лекції, семінари, конференції, симпозіуми по патології серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту та дихальної системи.