Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Терапевт Козачишин Наталія Іванівна на Doc.ua
Наталія Іванівна – лікар терапевт. Здійснює огляд пацієнта, інтерпретацію лабораторних методів обстеження. Спеціалізується на консультуванні, лікуванні та веденні пацієнтів із захворюваннями внутрішніх органів із супутньою та комбінованою патологією, включаючи серцево-судинні захворювання. Також лікар проводить діагностику та корекцію порушень гемостазу.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, Ендоскопіст Ярова  Юлія  Сергіївна на Doc.ua
Лікує захворювання травної системи, запальні захворювання кишечника з підбором індивідуальних рекомендацій по раціональному харчуванню та лікуванню, функціональнi порушення шлунково-кишкового тракту. Надає консультації з дієтотерапії при порушеннях роботи органів травлення.
Лікар Терапевт Яковенко Олена Сергіївна на Doc.ua
Лікар Терапевт Тимощенко Юлія Миколаївна на Doc.ua
Лікар Терапевт Тимощук  Ганна  Олександрівна на Doc.ua
Ганна Олександрівна - спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Проводить оцінку індивідуальних ризиків захворювань і консультує з питань профілактики, інтерпретацію лабораторних та інструментальних методів дослідження, ЕКГ, спірометрію. Ганна Олександрівна лікує такі захворювання, як ГРВІ, риніт, бронхіт, пневмонія, артеріальна гіпертензія, ГЕРХ, гастрит, виразкова хвороба шлунку, синдром подразненого кишківника, холецистит, анемія.
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Коробка Олександр Ігорович на Doc.ua
Лікар-терапевт здійснює лікування гострих інфекцій сечовивідних шляхів, хронічних хвороб нирок, захворювань дихальної і серцево-судинної систем, порушень травного тракту. Доктор проводить детальне інструментальне обстеження пацієнта, збір анамнезу. Веде спостереження за пацієнтами з хронічними і вродженими патологіями (цукровий діабет, панкреатит, астма, серцева недостатність)
Лікар Терапевт, Ендокринолог Мордованюк Анна Валеріївна на Doc.ua
Лікар Терапевт Потравна Діана Ярославівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Відчуваю безмежно приємні емоції, коли мої знання і вміння у сфері медицини допомогли людині.
Лікар Терапевт Чальцева Олександра Дмитрівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Лікар Терапевт Чуєнко Валентина Михайлівна на Doc.ua
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями органів травлення та дихання. Успішно лікує бронхіт та бронхіальну астму, пневмонію, ХОЗЛ, гастрит, синдром подразненого кишечника. Також приймає пацієнтів із Covid-19, хронічним гастродуоденітом, панкреатитом, порушеннями серцевого ритму та захворюваннями нирок.