Лікар-терапевт та лікар УЗД діагностики, працюю на засадах доказової медицини та лікую всі види соматичних захворювань. З розумінням підходжу до кожного пацієнта та обираю комплексний підхід до лікування захворювань. Проводжу УЗД молочних залоз, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та нирок, сечового міхура, органів малого тазу у чоловіків та жінок, ЕКГ, вакциную дорослих (в тому числі вагітних та годуючих).
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Лікар терапевт. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного характеру. Захворювання з якими працює лікар: проблеми серцево-судинної системи, ГРВІ, грип, пневмонія, бронхіт, серцева недостатність і т.д.
Ольга Степанівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні найбільш поширених захворювань внутрішніх органів і систем. Проводить консультативні прийоми, огляд, інтерпретацію результатів аналізів. Займається лікуванням риніту, отиту, тонзиліту, бронхіту, гастриту, холециститу та ін.
Лікар має досвід роботи терапевта 34 роки, працювала на початку діяльності дільничим терапевтом, у терапевтичному відділенні. З 1995 року використовує у своїй практиці метод електропунктурної комп’ютерної діагностики хронічних захворювань. На її рахунку тисячі вилікованих хворих з багатьох куточків України.
Ольга Миколаївна - терапевт та лікар організації управління охороною здоров’я вищої категорії, лікар дієтолог. Стаж роботи за фахом 34 роки. Основні напрями роботи за фахом це терапія: діагностика і лікування при терапевтичних захворюваннях (гострі респіраторні захворювання, гастроентерологічні захворювання,
захворювання органів дихання, серцево-судинні захворювання), профілактичні огляди дорослих, ведення пацієнтів амбулаторно та в денному стаціонарі від 18 років, складання плану скринінгових та chek-up досліджень відповідно до віку та анамнезу, вакцинація дорослих. По
дієтології Ольга Миколаївна проводить оцінку харчового статусу пацієнта, надання рекомендацій із здорового харчування, при хронічних захворюваннях, складання індивідуальних раціонів харчування.
В роботі лікар використовує найсучасніші міжнародні рекомендації та стандарти діагностики та лікування. Ольга Миколаївна приймає участь у семінарах, конференціях та майстер-класах за напрямками: внутрішні хвороби, гастроентерологія, гепатологія, кардіологія, інфекційні хвороби, пульмонологія, дієтологія, нутріціологія та інше.
Сергій Іванович – терапевт вищої категорії з великим досвідом роботи. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань терапевтичного профілю.
Лікар терапевт та загальної практики сімейної медицини, Досвід роботи понад 30 років.
Проводить прийом у клініці та онлайн, укладає декларації, лікує: респраторні захворювання , захворювання серцево-судинної системи, захворювання органів дихання, шлунково-кишкового тракту. Усі неускладнені форми хронічних захворювань.
Діагностику та лікування проводить згідно з протоколами доказової медицини.