Лікар-терапевт, займається лікуванням патологій в таких напрямках, як гастроентерологія, пульмонологія, порушення обміну речовин, ревматологія. Лікар спеціалізується на веденні вагітності та пологів при екстрагенітальній патології. Автор 4 наукових публікацій, призер науково-практичних конференцій молодих вчених.
Єлізавета Федорівна спеціалізується на кардіології,та терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як
артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця, порушення ритму та провідності, вроджені та набуті вади серця, кардіоміопатії, серцева недостатність, ТЕЛА, постінфарктний кардіосклероз, інфаркт міокарда, ГРВІ, грип, коронавірусна хвороба, тощо. Регулярно відвідує наукові конференції, майстер-класи, курси підвищення кваліфікації, бере участь у клінічних розборах та вебінарах за спеціальностями: терапія, кардіологія.
Оксана Петрівна - терапевт, сімейний лікар, гастроентеролог. Займається веденням пацієнтів від 18 років, ведення пацієнтів амбулаторно та в стаціонарі, розшифруванням лабораторних та інструментальних методів дослідження. Проводить оцінку індивідуальних ризиків захворювань і консультування з питань профілактики, онлайн-консультації з приводу всіх проблем зі здоров`ям, що не потребують додаткових дообстежень, оформлення довідок, форм, листків непрацездатності та направлень,
підготовку медичної документації для осіб з ознаками стійкої втрати непрацездатності на медико-соціальну експертну комісію. Володіє такими методами діагностики, як спірометрія,
ЕКГ(електрокардіографія). Оксана Петрівна спеціалізується на лікуванні запальних захворювань верхніх та нижніх дихальних шляхів,
захворювань органів травлення, серцево-судинних захворювань, анемії, вірусних та бактеріальних хвороб.
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Ольга Миколаївна - терапевт та лікар організації управління охороною здоров’я вищої категорії, лікар дієтолог. Стаж роботи за фахом 34 роки. Основні напрями роботи за фахом це терапія: діагностика і лікування при терапевтичних захворюваннях (гострі респіраторні захворювання, гастроентерологічні захворювання,
захворювання органів дихання, серцево-судинні захворювання), профілактичні огляди дорослих, ведення пацієнтів амбулаторно та в денному стаціонарі від 18 років, складання плану скринінгових та chek-up досліджень відповідно до віку та анамнезу, вакцинація дорослих. По
дієтології Ольга Миколаївна проводить оцінку харчового статусу пацієнта, надання рекомендацій із здорового харчування, при хронічних захворюваннях, складання індивідуальних раціонів харчування.
В роботі лікар використовує найсучасніші міжнародні рекомендації та стандарти діагностики та лікування. Ольга Миколаївна приймає участь у семінарах, конференціях та майстер-класах за напрямками: внутрішні хвороби, гастроентерологія, гепатологія, кардіологія, інфекційні хвороби, пульмонологія, дієтологія, нутріціологія та інше.
Лікар-терапевт першої категорії з 34-річним досвідом роботи, який забезпечує комплексний підхід до діагностики, лікування та профілактики захворювань у дорослих. Працює з гострими респіраторними інфекціями, хронічними захворюваннями дихальних шляхів, а також допомагає пацієнтам із порушеннями серцево-судинної, сечостатевої системи, захворюваннями суглобів і крові.
Особливу увагу приділяє станам, пов’язаним із травленням, зокрема проблемам зі шлунком і кишечником та іншим функціональним порушенням.
Лікар терапевт та загальної практики сімейної медицини, Досвід роботи понад 30 років.
Проводить прийом у клініці та онлайн, укладає декларації, лікує: респраторні захворювання , захворювання серцево-судинної системи, захворювання органів дихання, шлунково-кишкового тракту. Усі неускладнені форми хронічних захворювань.
Діагностику та лікування проводить згідно з протоколами доказової медицини.