Анна Андріївна - лікар терапевт. Займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як ГРВІ та супутні, фарингіт, риносинусит, трахеїт, бронхіт, гіпертонічна хвороба, хронічний холецистит, хронічний панкреатит, виразкова хвороба шлунка/дванадцятипалої кишки, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба,
синдром подразненого кишківника тощо.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Ганна Олександрівна - спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Проводить оцінку індивідуальних ризиків захворювань і консультує з питань профілактики, інтерпретацію лабораторних та інструментальних методів дослідження, ЕКГ, спірометрію. Ганна Олександрівна лікує такі захворювання, як ГРВІ, риніт, бронхіт, пневмонія,
артеріальна гіпертензія, ГЕРХ, гастрит, виразкова хвороба шлунку, синдром подразненого кишківника,
холецистит, анемія.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-терапевт та лікар УЗД діагностики, працюю на засадах доказової медицини та лікую всі види соматичних захворювань. З розумінням підходжу до кожного пацієнта та обираю комплексний підхід до лікування захворювань. Проводжу УЗД молочних залоз, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та нирок, сечового міхура, органів малого тазу у чоловіків та жінок, ЕКГ, вакциную дорослих (в тому числі вагітних та годуючих).
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Ольга Степанівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні найбільш поширених захворювань внутрішніх органів і систем. Проводить консультативні прийоми, огляд, інтерпретацію результатів аналізів. Займається лікуванням риніту, отиту, тонзиліту, бронхіту, гастриту, холециститу та ін.
Лікар терапевт. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного характеру. Захворювання з якими працює лікар: проблеми серцево-судинної системи, ГРВІ, грип, пневмонія, бронхіт, серцева недостатність і т.д.
Лікар має досвід роботи терапевта 34 роки, працювала на початку діяльності дільничим терапевтом, у терапевтичному відділенні. З 1995 року використовує у своїй практиці метод електропунктурної комп’ютерної діагностики хронічних захворювань. На її рахунку тисячі вилікованих хворих з багатьох куточків України.
Ірина Євгенівна - лікар терапевт вищої кваліфікаційної категорії, зі стажем роботи понад 25 років. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань внутрішніх органів та систем.