Поліклініка на Дарниці

Поліклініка на Дарниці

Клініка
984відгуки
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Інфектологія Кардіологія Неврологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Установа надає найширший спектр амбулаторно-поліклінічних послуг, серед яких консультації вузькопрофільних фахівців, всебічна діагностика, контрактний супровід сімейним лікарем протягом року і довше, ведення вагітності, спостереження у педіатра, напрямок на вторинне обстеження та оперативне лікування
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 8:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
Дарницький бульвар, 5на карті
Дніпровський м.Дарниця м.Чернігівська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр «Меділенд-Дарниця» на Дарницькому бульварі займається амбулаторним прийомом пацієнтів і комплексним наглядом за їх здоров'ям відповідно до положень сімейної медицини. В умовах максимального комфорту для пацієнтів, фахівці «Меділенд-Дарниця» на Дарницькому бульварі надає весь спектр первинної медичної допомоги.

Також в медичному центрі «Меділенд-Дарниця» на Дарницькому бульварі ви можете скористатися послугами контрактного лікарського супроводу. Так, уклавши з клінікою угоду терміном на 1 рік, ви отримуєте можливість без обмежень користуватися послугами терапевта, гінеколог, педіатра, проходити інструментальні дослідження.

Сьогодні на Дарницькому бульварі консультують лікарі таких спеціальностей: терапевт, педіатр, дерматолог, кардіолог, невролог, ЛОР, гастроентеролог, сімейний лікар, гінеколог та ін.

Тут ви можете пройти комплексні і вибіркові УЗ-обстеження, починаючи з щитовидної залози, закінчуючи органами репродукції, кардіограму на сучасному цифровому 12-канальному кардіограф, здати кров на аналізи.

У медичному центрі «Меділенд-Дарниця» на Дарницькому бульварі також надаються послуги денного стаціонару: в / м, в / в ін'єкційне лікування, крапельне лікування, перев'язки і ін. Кваліфікований медичний персонал амбулаторії зробить все безболісно і швидко.

Перевірені відгуки про клініку
Тетяна 26 Липень 2025
В клинику обращалась первый раз, хорошая, современная клиника, хорошие специалисты, администратор клиники доброжелательный, все объяснили, подсказали, помогли. В дальнейшем планирую посещать клинику
Анастасія 15 Липень 2025
Лікарка була дуже компетентна гарно все пояснювала .Спокійно оглянула все та лікування допомогло мені її .В клініці дуже чисто та комфортно було сподобалось
Вероніка 13 Травень 2025
В клініці розташування не комфортне
Надія 20 Березень 2025
Все добре було в клініці, чисто, не маю зауважень. Дякую.
Богдана 04 Лютий 2025
Довелося очікувати, надто сильно затягнув з візитом, пацієнт який був перед нами. Майже тридцять хвилин ми були змушені чекати, це для нас було вкрай незручно, адже не розраховували так багато часу провести у клініці.