Київ
Поліклініка на Дарниці

Відгуки про клініку Поліклініка на Дарниці

Клініка
961відгук
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Інфектологія Кардіологія Неврологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Установа надає найширший спектр амбулаторно-поліклінічних послуг, серед яких консультації вузькопрофільних фахівців, всебічна діагностика, контрактний супровід сімейним лікарем протягом року і довше, ведення вагітності, спостереження у педіатра, напрямок на вторинне обстеження та оперативне лікування
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 8:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
Дарницький бульвар, 5на карті
Дніпровський м.Дарниця м.Чернігівська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
187 відгуків
Іван 06 Листопад 2024
У клініці нам все дуже сподобалося. Все було чудово.
Геннадій 24 Жовтень 2024
Візит пройшов добре, все зручно.
Ясмін 05 Жовтень 2024
Мені все дуже сподобалося в цій клініці, візит пройшов чудово.
Геннадій 12 Вересень 2024
Клініка чудова, все дуже сподобалося.
Софія 23 Серпень 2024
Дуже все сподобалося у цій клініці. Комфорт, зручність перебування та обслуговування були на найвищому рівні.
Наталія 15 Серпень 2024
Клініка хороша, на ресепшен все добре.
Діана 13 Серпень 2024
Не сподобалося ставлення працівників на рецепції до пацієнтів. Але загалом все пройшло нормально, зауважень ніяких не було.
Юлія 20 Липень 2024
Клініка дуже сподобалася. Все було добре у цій клініці.
Наталія 20 Липень 2024
Клініка хороша, але довелося очікувати понад двадцять хвилин, щоб попасти на візит. При, тому що прийшла я на ту годину на яку записувалася. Ось це мені не дуже сподобалося. А так загалом все нормально було.
Богдан 04 Липень 2024
Клініка дуже нам сподобалася. Все було добре. Нас повністю все влаштувало у цій клініці.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right