Бойко Вікторія Вікторівна - кандидатка медичних наук, лікарка дерматолог з багатим досвідом і глибокими знаннями в галузі дерматовенерології. У 2006 році закінчила Дніпропетровську державну медичну академію, після чого пройшла інтернатуру на базі НМУ ім. О.О. Богомольця. Захистила дисертацію з лікування дисгідротичної екземи 2020 року. Авторка 14 наукових праць, активна учасниця безлічі конференцій і членкиня Української асоціації лікарів-дерматовенерологів і косметологів. Працює на вул. Срібнокільська, 20.
Анастасія Геннадіївна — молодий лікар, який любить розвиватися та удосконалювати свої знання. Використовує в своїй роботі лише сучасні протоколи лікування та спирається на доказову медицину. Має гарний досвід в лікуванні постковідних алопецій. В косметології керується девізом: «Будь-яке косметологічне втручання має буди природнім». Гавілей Анастасія постійно удосконалює свої знання, займається вивченням нових тенденцій в медицині, відвідуючи курси, семінари та конгреси з дерматовенерології, трихології, косметології.
Дерматовенеролог, трихолог, область професійної діяльності - лікування андрогенної алопеції, дифузного випадіння волосся, різного роду облисіння у чоловіків і жінок, вітіліго, псоріазу, себорейного та атопічного дерматитів.
Науменко А.А. займається діагностикою та лікуванням шкірних захворювань алергічної, бактеріальної, вірусної та грибкової етіології у дорослих та дітей. Виконує обстеження новоутворень шкіри методикою дерматоскопії. Має великий досвід видалення доброякісних новоутворень шкіри: папілом, шпилястих кондилом, ангіом, невусів, родимок, кератом радіохвильовим методом.
Лікар-дерматолог проводить діагностику доброякісних новоутворень шкіри і видаляє їх, терапію дерматитів різного генезу, інфекцій шкіри і придатків. Спеціалізується на ін'єкційних і апаратних методиках оздоровлення і омолодження шкіри, чистках, пілінгах і масажу обличчя.
Лікар-уролог вищої категорії понад 40 років займається лікуванням венеричних захворювань, хвороб чоловічої статевої системи, сечостатевих органів і надниркових залоз. Проводить широкий спектр діагностичних і лікувальних маніпуляцій, включаючи катетеризацію сечового міхура і масаж передміхурової залози