Сюзанна Натановна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри (дерматити різного генезу, вірусні, грибкові захворювання шкіри, проблемна шкіра обличчя та ін.) у дорослих та дітей. Успішно проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри (папілом, кератом, невусів, контагіозних молюсків). У своїй роботі застосовує методи кріодеструкції, радіохвильової терапії, електрокоагуляції, плазмоліфтингу, мезотерапії.
Київ, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-В
Піклуйтеся про своє здоров'я та здоров'я своїх дітей! Уникайте самолікування і не зволікайте з візитом до спеціаліста. Проходьте регулярні профілактичні огляди, вони допоможуть вчасно виявити можливі проблеми зі здоров'ям. Ваше здоров'я – це найцінніше, дбайте про себе та своїх близьких!
Київ, вул. Євгена Маланюка, 101( Сагайдака Степана)
Світлана Олегівна – лікар-дерматовенеролог з багаторічним досвідом роботи. Володіє сучасними методами діагностики та лікування шкірних захворювань та захворювань, що передаються статевим шляхом. Завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта, проводить онлайн-консультації та виїзні консультації.
Доктор займається лікуванням хвороб шкіри, волосся і урогенітальних інфекцій. Також лікуванням випадіння волосся і діагностикою і видаленням родимок.
Використовує методи видалення радіохвильової, лазерний, кріодеструкцію. Проводить дерматоскопію, тріхоскопію на FotoFinder.
Дерматовенеролог, має вищу категорію, займається лікуванням дерматозів, використовуючи антигомотоксичні препарати, використовує метод біоакупунктури при лікуванні дерматологічних захворювань, а також проводить дерматоскопію патологічних вогнищ