Лікар-дерматовенеролог, косметолог. Спеціалізуюсь на діагностиці та лікуванні дерматологічних і венерологічних захворювань, веденні пацієнтів із хронічними дерматозами, акне, розацеа, пігментаціями та патологією волосся. Працюю з рубцями (у тому числі келоїдними), постакне та віковими змінами шкіри.
У практиці поєдную доказову медицину з сучасними ін’єкційними та апаратними методиками. Для мене важливо не лише усунути симптом, а й знайти причину та забезпечити довгостроковий результат
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
1992 – 2000 рр. - педіатр в Дитячій поліклініці № 3 Шевченківського району міста Києва. 2000 – 2025 рр. - лікар дитячий дерматовенеролог “Консультативно-діагностичний центр” Шевченківського району м. Києва.
Врач дерматовенеролог, с более чем 29 летним опытом работы, с 2006 года – кандидат медицинских наук. За эти годы имела возможность помочь многим пациентам, а также постоянно училась новому – от классических методов лечения до современных. Моя профессиональная деятельность сочетает клиническую практику и управленческий опыт: работала заведующей отделением, заместителем главного врача по лечебной работе и главным врачом. На протяжении всех лет я постоянно принимаю участие в международных конгрессах, конференциях и тренингах. Есть 16 опубликованных работ, в том числе 2 в иностранных изданиях Scopus
Міжнародний експерт. Лікар дерматолог, косметолог, трихолог, анатом, фахівець з інʼєкційних методик. Доповідач Міжнародних дерматологічних конгресів з прикладної естетики та косметології.
Дерматолог, керівник напряму естетичної медицини. Досвід роботи за спеціальністю 21 рік. Спеціалізується на застосуванні сучасних методик ін’єкційної косметології.
Лікар спеціалізується на дерматовенерології і фізіотерапії. Проводить консультативний прийом, епіляцію, лазерну шліфовку, видалення новоутворень, ударно-хвильову терапію, ботулінотерапію та інші процедури