Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Душинська Тетяна Григорівна на Doc.ua

Відгуки про Душинська Тетяна Григорівна

Лікар другої категорії
Кваліфікований лікар-дерматовенеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні висипань, грибкових і бактеріальний поразок, алергічних реакцій та інших захворювань шкірного покриву. Проводить видалення доброякісних утворень
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 75 відгуків

17 Липень 2025
Поліна 05 Червень 2025
Лікарка дуже уважна, компетентна, все добре пояснює. Рекомендую
Єлизавета 03 Червень 2025
Консультацію лікар провела добре відповіла на всі мої питання назначила лікування була дуже привітною
Направлено до клініки
Анна 15 Травень 2025
У мене було відчуття, що лікар була не дуже зацікавлена в прийомі, постійно кудись поспішала, не хотіла слухати мої питання, демонстративно поверталася в бік дверей. Не можу точно сказати скільки часу закладається на прийом, але мені не сподобалося, лікар хотіла швидше відбутися від мене. Лікар навʼязувала покупку косметичних засобів саме у неї.
Олім 22 Квітень 2025
Хороший лікар. Після лікування на третій день помітний результат. Рекомендую всім.
Направлено до клініки
Меліне 15 Квітень 2025
Лікар навіть не оглянувши дитину поставила діагноз, лише з моїх слів і призначила дитині гормональну мазь, не попередивши мене про це, дізналась я це вже від провізора в аптеці, я вважаю що лікар має проговорювати таку інформацію. Для мене ця консультація була як викинуті гроші на вітер, я потім звернулась в іншу клініку до іншого лікаря, який дуже швидко вирішив нашу проблему.
Олеся 08 Квітень 2025
Лікар надзвичайно чуйна та хороша людина, уважно виконує свою роботу. Візит пройшов максимально добре у цього лікаря, мені все сподобалося. Залишилася задоволена візитом.
Крістіна 01 Квітень 2025
Владислав 25 Березень 2025
Все було чудово на візиті у цього лікаря. Тетяна Григорівна дуже приємна людина. Провела огляд доволі уважно та професійно, досить докладно та доступно усе пояснила.
Вікторія 18 Березень 2025
Лікарка приємна, ввічлива та професійна.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 chevron_right

Лікарі поблизу