Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Душинська Тетяна Григорівна на Doc.ua

Відгуки про Душинська Тетяна Григорівна

Лікар другої категорії
Кваліфікований лікар-дерматовенеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні висипань, грибкових і бактеріальний поразок, алергічних реакцій та інших захворювань шкірного покриву. Проводить видалення доброякісних утворень
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 108 відгуків

Людмила 11 Серпень 2026
Все добре, все хорошо було на консультації. Лікарка хороша, уважна. Дитина не боялася. Лікар призначила лікування.
Інеса 04 Серпень 2026
Все пройшло добре. Дякую.
Тетяна 30 Липень 2026
Все чудово було на візиті. Все максимально комфортно, професійно.
Тетяна 30 Липень 2026
Олександр 28 Липень 2026
Сергій 21 Липень 2026
Оксана 21 Липень 2026
Консультація пройшла добре, всім задоволені.
Марина 21 Липень 2026
Дуже гарне враження. Тетяна Григорівна обстежила мої руки, швидко встановила проблему і призначила лікування. Рекомендую тим, в кого зʼявилися проблеми дерматології!
Володимир 09 Червень 2026
Тетяна 02 Червень 2026
Візит пройшов максимально добре у цього лікаря. Консультацію отримали вичерпану, навіть більше ніж очікували. Залишилися дуже задоволені візитом, лікар виконала добру роботу. Нам все сподобалося. Дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11