Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шкірного і венерологічного характеру. Проводить терапію інфекційних запалень, гнійничкових захворювань шкіри, хронічних, бактеріальних і грибкових уражень шкірного покриву, дерматитів різного генезу.
Ангеліна Владимирова спеціалізується на комплексному догляді за проблемною шкірою. Проводить терапію інфекційних запалень, гнійничкових захворювань шкіри, хронічних, бактеріальних і грибкових уражень шкірного покриву, дерматитів різного генезу, патологій нігтів і волосся.
Василь Іванович займається лікуванням шкірних патологій, інфекцій, які передаються статевим шляхом. Проводить діагностичні процедури, комплексну терапію при хронічних захворюваннях шкіри, видалення шкірних новоутворень.
Марія Віталіївна - постійний учасник науково-практичних конференцій і засідань по дерматовенерології. Спеціалізується на лікуванні шкірних патологій, захворювань, що передаються статевим шляхом. Проводить комплексну терапію інфекційних, естетичних, косметичних проблем шкіри.