Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Бобошко Юлія Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Бобошко Юлія Сергіївна

Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить дерматоскопічне дослідження новоутворень шкіри, видалення доброякісних новоутворень (радіохвильове видалення, кріодеструкція); чистку обличчя; пілінги; апаратну косметологію; контурну пластику; ботулінотерапію; мезотерапію. Займається лікуванням таких захворювань, як алергічний, простий контактні дерматити, мікози, акне та акнеформні дерматити, оперізуючий лишай, атопічний дерматит, себорейний дерматит, висівкоподібний лишай, псоріаз, екзема та інфекційних хвороб шкіри – імпетиго, герпес, фолікуліт, контагіозний молюск).
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 17 відгуків

Ілля 02 Травень 2026
Професійно, уважно, все було дуже добре
Катерина 14 Березень 2026
Хороший лікар, прийом сподобався
Олена 14 Лютий 2026
Мені все сподобалося. Лікар уважна, відповіла на усі мої запитання, які цікавили.
Олена 21 Грудень 2025
Все добре пройшло на візиті, дуже дякую.
Євген 11 Жовтень 2025
Катерина 04 Жовтень 2025
Єгор 17 Серпень 2025
Все пройшло добре.
Веніамін 17 Серпень 2025
Анастасія 01 Червень 2025
Сподобалось як лікар ставилась до дитини, дуже кваліфікований спеціаліст, порекомендувала гарні препарати, ми почали лікування, відповідала на всі мої запитання і моєї дитини. Лікарем ми задоволені
Тетяна 12 Січень 2025
Дуже задоволена, чудова лікарка, все чітко та все по ділу. Часто бувають ситуації в приватних клініках, що починають нав'язувати якісь аналізи чи діагностики, тут такого не було, що дуже порадувало мене.
1 2
Показати ще 7 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Бровари