Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Дерматовенеролог Гречанська Лариса Василівна на Doc.ua
Лікар-дерматолог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент. Проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань шкіри, дерматологічних захворювань у дітей, інфекцій, що передаються статевим шляхом
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Моїсеєва Олена Віталіївна на Doc.ua
Займає посаду головного лікаря в клініці «Анкор». Входить в журі конкурсу косметологів «Перлина майстерності».
Лікар Дерматовенеролог Регеда Володимир Володимирович на Doc.ua
Протягом більш ніж 30 років лікар проводить кваліфіковану терапію статевих інфекцій, інфекцій герпетичного спектра та інших захворювань дерматовенерологічного профілю. Доктор підбирає індивідуальні схеми діагностики та лікування пацієнтів
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Федорич Людмила Ярославівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на косметології і дерматовенерології. Проводить дерматоскопію, видалення новоутворень, плазмотерапію, ін'єкції ботулотоксину. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, розацеа, себорейний дерматит та інші. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Гуменюк Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар дерматолог, дерматовенеролог, трихолог, спеціалізується на лікуванні різних видів алопеції (андрогенетична, дифузна, гніздова, себорейна), себорейного дерматиту, остіофолікуліту, фурункульозу, псоріазу, трихофітії, пошкодженої структури волосся. Виконує мікроскопію, трихоскопію, видалення новоутворень, мезотерапію
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Якоб Наталія Омелянівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить консультативний прийом, огляд, кріотерапію, кріомасаж, видалення новоутворень шкіри (радіохвильова, кріодеструкція), плазмотерапію, мезотерапію. Лікує захворювання і патології дерматовенерологічного профілю
Лікар Дерматовенеролог Ященко Наталія Борисівна на Doc.ua
Лікар проводить консультативний прийом, з метою діагностики захворювань використовує метод дерматоскопії. Видаляє утворення на шкірі апаратом «Сургітрон». Лікує захворювання сальних залоз, сверблячі дерматози (нейродерміт, свербець), хронічні дерматози (псоріаз, червоний плоский лишай, ін.), алергодерматози, грибкові захворювання шкіри і нігтів (дерматомікоз, кандидоз, оніхомікоз), вірусні захворювання шкіри (герпес, бородавки), бактеріальні інфекції шкіри (стрепто-, стафілодермія)
Лікар Дерматовенеролог Вязовська Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Проводить діагностику і лікування різних видів випадання волосся, захворювань нігтів. Має досвід успішного лікування захворювань шкіри різної етіології. З діагностичною метою застосовує в роботі дерматоскопію. Постійно удосконалює свій професійний рівень.
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Дубровська Еліна Євгенівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на дерматовенерології і трихолог. Проводить цифрову дерматоскопію, цифрову тріхоскопію, фототріхограмма, плазмотерапія, мезотерапію, внутріочаговое введення препаратів, діагностичну біопсію шкіри та інші
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Дерматовенеролог Мороз Ірина Юріївна на Doc.ua
Ірина Юріївна проводить лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, патологій ендокринної гінекології, шийки матки. Займається виявленням причин безпліддя, його лікуванням, терапією порушень менструального циклу. Веде вагітність і післяпологове спостереження.