4.9
Лікар Дерматовенеролог, Дерматоонколог, Дерматолог, Трихолог Лага Наталія Петрівна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Лага Наталія Петрівна

Лікар вищої категорії
16 років досвіду
Дорослі
Діти
Займається діагностикою та лікуванням раку шкіри, в роботі використовує систему штучного інтелекту FotoFinder, проводить видалення новоутворень радіохвильовим, лазерним методом, кріодеструкцію, Панч, шейв-біопсію. Займається комплексною терапією патологій шкіри, волосся, нігтів.
МайДерм на Волошській
Повторна консультація 700 грн
ул. Волошская, 51/27на карті
Подільськийм. Контрактова площа
900 грн
МайДерм, Медичний центр на Братиславській
Повторна консультація 700 грн.
ул. Братиславская, 14-Бна карті
Дніпровськийм. Дарниця
900 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Пн 20 Вересень Вт 21 Вересень Ср 22 Вересень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
499
Рекомендації
485
4
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
499 Відгуки
Рекомендую
Наталія 10 Серпень 2021
Мені прийом сподобався. Лікар дуже уважна і все зрозуміло пояснює
Рекомендую
Татьяна 04 Травень 2021
Мене все задовільнило. Лікар відповідає своїй категорії, дуже приємна лікар.
Рекомендую
Виталий 09 Квітень 2021
Не  понравилось, что у доктора стандартный подход, а не индивидуальный.
Рекомендую
Ольга 30 Березень 2021
Очень приятный, внимательный доктор. Выслушала, подбодрила, все объяснила толком, подкрепила научными фактами, что я очень уважаю. Впечатления самые позитивные. Буду следовать ее назначения и верить в ее прогноз. Рекомендую!!
Рекомендую
Станислав 13 Січень 2021
Врач приятный в общении. О качестве лечения пока сказать ничего не могу - первый визит.
Не рекомендую
Людмила 27 Жовтень 2020
15 хв за таку якість за велику суму консультації я нічого для себе не зрозуміла. Ті аналізи які вона мені назначила та по рекомендаціях я все зробила. Але розгорнуту для себе інформації я не почула про свій стан, і 15 хв за таку ціну я розраховувала на краще. Більше до цього лікаря не прийду
Рекомендую
Марія 27 Жовтень 2020
Доктор хороший специалист. Все детально мне объяснила и рассказала. Будем дальше проводить курс лечение
Рекомендую
Игорь 13 Жовтень 2020
Доктор умеет внимательно слушать. Мне понравилось, что доктор четко объяснил варианты предварительного диагноза, с дальнейшим дообследованием и сдачей анализов. Первичным приемом я остался доволен.
Рекомендую
Влад 07 Вересень 2020
Отличный доктор! Все замечательно.
Рекомендую
Анна 25 Серпень 2020
Очень приятный доктор, внимательная и все доходчиво объясняет. Думала только спросить за одну родинку, но прошла полный осмотр. Узнала полезную информацию, назначили лечение проблем с кожей. Большое спасибо!
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ