Київ
МайДерм на Волошській

МайДерм на Волошській

Клініка
506відгуків
add_box Алергологія Дерматологія Трихологія Дерматовенерологія Подологія Дерматоонкологія
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. MyDerm обладнаний усією необхідною апаратурою експертного класу провідних світових виробників: обладнання для картування родимок FOTOFINDER Bodystudio (дозволяє скласти паспорт шкіри, провести якісну трихоскопію), дерматоскопи DermLite, Heine, а також все необхідне обладнання у сфері дерматології, що дає можливість лікарям поставити правильний діагноз
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
вул. Волоська, 51/27на карті
Подільський м.Тараса Шевченка
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Центр «MyDerm» - це місце, де кожен пацієнт може отримати повний спектр медичних послуг у сфері шкірних захворювань. Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. Високоякісні послуги у клініці надають фахівці з медичною освітою і великим досвідом роботи. Лікарі клініки регулярно беруть участь у зарубіжних конгресах, конференціях, курсах, семінарах, майстер-класах, займаються науковою діяльністю, постійно підвищуючи рівень своїх знань і якість послуг, що надаються.

Щороку клініка «MyDerm» бере участь у благодійних акціях, таких як: День захисту дітей, Всесвітній день боротьби проти раку, День меланоми, веде просвітницьку діяльність у сфері дерматоонкології.  Також, «MyDerm» для лікарів приватних і державних клінік проводить курси підвищення кваліфікації.

Медичний центр «MyDerm» пропонує високоякісні послуги у сфері:

• дерматології (для дорослих і дітей);
  • дерматоонкології, реконструктивної хірургії;
  • дерматовенерології;
  • подології;
  • трихології;
  • косметології та естетичної медицини;
  • мікології;
  • УЗ-діагностики;
  • флебології (судинної хірургії);
  • пластичної хірургії.

Філії клініки «MyDerm» облаштовані усім необхідним обладнанням експертного класу провідних світових виробників: дерматоскопи FOTOFINDER Bodystudio (обладнання для картування родимок, проведення трихоскопії), DermLite, Heine, апарат для УЗД шкіри PHILIPS HD 11. Також, у клініках є апарат Псоролайт (для лікування псоріазу), лампа Вуда, лазерне обладнання для видалення новоутворень, обладнання для лікування судинних утворень, а також проведення флебологічних операцій, кріодеструктор CryoPro.

Фахівці клініки «MyDerm» володіють широким спектром методів видалення новоутворень: радіохвильовий метод, лазерний метод, хірургічний метод, кріодеструкція, шейв і панч-біопсія.  Відділення онкохірургії клініки проводить лікування захворювань раку шкіри (меланоми, базальноклітинної карциноми іта ін.).

Усі лікувальні та діагностичні послуги у клініці проводяться за міжнародними стандартами. Клініка «MyDerm» співпрацює з кращими в Україні діагностичними лабораторіями: МЕДЛАБ і CSD Health Care, які надають повний спектр патоморфологічних і цитологічних досліджень.

Перевірені відгуки про клініку
Світлана 11 Січень 2025
Клініка сподобалася, комфорт, сервіс, все добре, дякую.
Варвара 13 Грудень 2024
Клініка дуже сподобалася. Всі у клініці були надзвичайно ввічливі.
Людмила 04 Грудень 2024
Лікар, Бражник Оксана, достатньо компетентна в моєму питанні. Все, що я хотіла, я отримала. Лікар взяла необхідні аналізи, далі будемо дивитися за результатами аналізів, записалася до лікаря на повторний прийом. Лікар виконала свою роботу на відмінно. Персонал клініки уважний, в усьому допомогли, всі умови були, гарне обслуговування.
Юлія 02 Грудень 2024
Дуже відкритий персонал, професійні дії, коректні запитання, на всі свої запитання я отримала відповіді. Сухова Марина Леонідівна - чудовий лікар, енергетично легка людина для комфортного спілкування, професіонал!
Віктор 25 Жовтень 2024
Персонал уважний, все чистенько.
Філії мережі
Все клініки