Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. MyDerm обладнаний усією необхідною апаратурою експертного класу провідних світових виробників: обладнання для картування родимок FOTOFINDER Bodystudio (дозволяє скласти паспорт шкіри, провести якісну трихоскопію), дерматоскопи DermLite, Heine, а також все необхідне обладнання у сфері дерматології, що дає можливість лікарям поставити правильний діагноз
Клініка дуже сподобалася. Всі у клініці були надзвичайно ввічливі.
Людмила 04 Грудень 2024
Лікар, Бражник Оксана, достатньо компетентна в моєму питанні. Все, що я хотіла, я отримала. Лікар взяла необхідні аналізи, далі будемо дивитися за результатами аналізів, записалася до лікаря на повторний прийом. Лікар виконала свою роботу на відмінно. Персонал клініки уважний, в усьому допомогли, всі умови були, гарне обслуговування.
Юлія 02 Грудень 2024
Дуже відкритий персонал, професійні дії, коректні запитання, на всі свої запитання я отримала відповіді. Сухова Марина Леонідівна - чудовий лікар, енергетично легка людина для комфортного спілкування, професіонал!
Віктор 25 Жовтень 2024
Персонал уважний, все чистенько.
Олександр 04 Жовтень 2024
Клініка мені сподобалася, все пройшло добре, дякую.
Валентина 15 Вересень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Олександра 11 Вересень 2024
Клініка комфортна, мені сподобалася, дякую.
Софія 10 Вересень 2024
Дуже якісний був візит.
Олена 20 Липень 2024
Я прийшла раніше, було вільне віконце й мене прийняли одразу не змусили очікувати свого часу, мені це сподобалось.
Богдан 29 Червень 2024
Нам все дуже сподобалося у даній клініці. Все було просто чудово.