МайДерм, Медичний центр на Сверстюка

Відгуки про клініку МайДерм, Медичний центр на Сверстюка

Клініка
1396відгуків
add_box Алергологія Дерматологія Косметологія Трихологія УЗ-діагностика Флебологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. MyDerm оснащений усім необхідним обладнанням експертного класу провідних світових виробників: обладнання для картування родимок FOTOFINDER Bodystudio (дозволяє скласти паспорт шкіри, провести якісну трихоскопію), дерматоскопи DermLite, Heine, апарат УЗД PHILLIPS HD 11, а також все необхідне оснащення у сфері дерматології, онкохірургії, флебології, пластичної хірургії.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 19:00
вул. Євгена Сверстюка, 11-Бна карті
Дніпровський м.Лівобережна
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
249 відгуків
Марина 09 Травень 2026
Все дуже добре було на візиті у клініку.
Олена 15 Квітень 2026
Мені дуже сподобався візит в клініку. Пермякова Олена - дуже хороший, кваліфікований лікар, прийом пройшов дуже добре, лікар дала поради, я дуже задоволена. Виконую всі рекомендації лікаря, планую звернутися до лікаря на наступний прийом. Клініка також дуже сподобалася, гарне ставлення до пацієнтів
Валентина 09 Березень 2026
В клініці все пройшло добре.
Катерина 13 Лютий 2026
Була на прийомі у лікаря Свенсон Марини Вікторівни, все сподобалося. Лікар уважно вислухала, зробила процедури, які я очікувала, проконсультувала. В клініці все добре, чисто, привітно, ніде не чекала, мене все влаштувало
Єгор 02 Січень 2026
В мене була консультація з лікарем дерматологом Свенссон Мариною Вікторівною. Мені все сподобалось, консультація пройшла дуже добре, дякую, лікарка дуже гарна та приємна.
Ірина 13 Грудень 2025
Все нормально було на візиті в лікаря, Свенсон Марина Вікторівна. Все на найвищому рівні.
Валентина 18 Листопад 2025
Свенсон Марина Вікторівна - хороший лікар, уважно мене оглянула. Сподобалося, що лікар після огляду, пішла і порадилася з колегою, адже у мене був не простий випадок, вона видно була зацікавлена, щоб мені допомогти, тому мій візит пройшов дуже добре. Також і сама клініка дуже мені сподобалася, не знала навіть що така клініка є зразу біля мого дому. Тому тепер при потребі буду звертатися саме сюди.
Мирослава 02 Жовтень 2025
Не дуже сподобалася ця клініка. Ніхто не попередив, що додатково потрібно оплачувати діагностику. Про це я вже дізналася по факту, коли була на касі. Також самі умови до них є питання. Наприклад вбиральня, там немає ніяких зручностей та й сама атмосфера у клініці не розташовує до себе та не заспокоює, саме не, так як в інших клініках.
Ярослав 26 Серпень 2025
Все було чудово, прекрасно на візиті до лікаря. Лікар оглянув, провів необхідні обстеження
Ольга 16 Серпень 2025
Консультацію проводила лікар дерматолог Зла Наталія Михайлівна, все пройшло чудово, за один візит я вирішила всі свої питання. Все було конкретно і по ділу, без води. Дякую, буду ще звертатись за потреби.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11
Філії мережі