Лікар-дерматолог вищої категорії з досвідом роботи понад 21 рік, яка працює за принципами сучасної доказової медицини в медичному просторі «Дім імунітету». Має значну надивленість в галузі шкірних захворювань, зважаючи на тривалий досвід та тисячі успішно пролікованих пацієнтів. Консультує пацієнтів із акне, екземою, псоріазом, різними дерматитами, бородавками, різними грибковими та вірусними ураженнями шкіри, розацеа, герпесом, а також із захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Проводить дерматоскопію, видалення бородавок і папілом та призначає лікування відповідно до міжнародних протоколів. Прийом — очно та онлайн. Також наявний супровід лікаря під час лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 4 відгуки
Олена 07 Травень 2026
Мене влаштував лікар. Мені був потрібен саме лікар дерматолог, лікар відповідає всім якостям дерматолога. Я дуже задоволена візитом до лікаря
Тетяна 10 Січень 2026
З лікарем спілкувались онлайн. Мені все сподобалось. Лікар дуже уважна до деталей, комунікабельна. Я задоволена прийомом
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ангеліна 17 Грудень 2025
Були у Вікторії Михайлівни на консультації в Домі імунітету. Стан покращився за кілька днів, при тому, що попереднє лікування не працювало взагалі. Також були в алерголога та інфекціоніста в цій клініці. Все чітко пояснили, разом узгодили лікування, сподобався комплексний підхід до проблем зі шкірою. Дякую!
Олександр 19 Серпень 2025
Все було комфортно лікар все пояснила на консультації. Все сподобалось