Артем Миколайович лікар психіатр, нарколог, психотерапевт. Профільні напрямки - невідкладні стани в структурі хімічних залежностей та психічних розладах, комбіновані і змішані розлади. Маючи вагомий досвід роботи, лікар коректно і максимально точно встановлює діагноз і призначає лікування. Артем Миколайович На протязі 12 років працював лікарем психіатром у відділенні невідкладної психіатрії, керував відділенням невідкладних станів та реанімації, з 2016 року заснував власну психіатричну клініку.
Веде онлайн та офлайн прийом, впроваджує безперервний супровід пацієнта до одужання.
Віктор Русланович лікар-психіатр, психоаналітично орієнтований психолог.
Працює з розладами, в структурі яких є: тривога, панічні напади, депресивна, психотична, посттравматична, обсесивно-компульсивна симптоматика, емоційне виснаження.
Проводить індивідуальні консультації дорослим та підліткам з 16 років. Надає допомогу у вирішенні проблем як усередині вас, так і пов'язаних безпосередньо із зовнішніми обставинами.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Психолог, консультант.
Працюю з дітьми, підлітками та дорослими у форматі індивідуального психологічного консультування. Надаю психологічну допомогу у кризових життєвих ситуаціях, при переживанні втрат і змін, а також з інших психологічних запитів: тривожність, емоційне виснаження, труднощі у стосунках, порушення особистих меж, співзалежні стосунки, адаптаційні труднощі. Проводжу психологічний супровід родин зниклих безвісти. Працюю очно та онлайн з дотриманням принципів професійної етики та конфіденційності.
Стаж роботи: 20 років (з 2006 року)
Найчастіші запити:
Відносини: відносини з дітьми; конфлікти з партнером; втрата довіри; відносини на відстані; робота з родинами військових
Кар'єра: професійне вигорання; конфлікти в колективі; потреба в кар'єрному зростанні; розвиток бізнесу
Емоційні стани: емоційне виснаження; депресивні стани; панічні атаки; тривожність; нав'язливі думки; безсоння; психосоматичні розлади (астма, головний біль, висипання, алергія тощо); проживання втрати, горювання
Особисте: створення здорових, стабільних відносин; розуміння, як обрати надійного партнера; розуміння себе та своїх потреб; профорієнтація, навіть у дорослому віці; пошук спокою в цьому шаленому світі
Додатково: робота з тілом та голосом, вокалотерапія, постанова голосу, арт-терапія, терапія за допомогою асоціативних карток
Великий стаж роботи з дітьми та підлітками (психолог та викладач у школі мистецтв; ранній розвиток дитини за методиками Монтессорі, Домана тощо)
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Психолог надає підтримку дітям і дорослим.Головне бажання психолога, повернути віру в себе та свої можливості. Індивідуальний підхід та повага до кожної особи- головний пріоритет. Багаторічний досвід та здобуті знання дозволили зробити висновок: «Як думаємо, так і живимо!».
Як фахівець я підтримуюча, уважна, що відноситься з великою повагою та прийняттям людини як багатогранної особистості. 19 річний практичний досвід допомагає мені тонко відчувати людину, її проблему і допомагати їй знайти сили, щоб вирішити її.
Я дуже люблю Життя, всі його прояви. Моя професія – це Прекрасна частина мого життя. І взагалі мені цікаво жити). Я люблю людей. Я вмію відчувати і реалізовувати себе, свої потреби та бажання і допомагаю своїм клієнтам досягти якісних змін у своєму житті