Олексій Валерійович спеціалізується на віковій та педагогічній психології. Має 6 років досвіду в реабілітації і психологічній корекції. Психолог більше 5 років працює з методикою дельфінотерапії, надаючи допомогу дітям від 2 років і дорослим. Займається лікуванням затримки мовного, психомовного розвитку, моторно-рухових порушень. Консультує з питань акцентуації характеру, міжособистісних проблем.
Доцент Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого, практикуючий психолог, пріоритетний напрямок діяльності – психологічна робота з нарко- та алкозалежними пацієнтами та їх родичами.
Надає допомогу з питань міжособистісних відносин, відносин в парі, питань саморозвитку, реалізації особистості. Допомагає пацієнтам в кризових, депресивних станах.
Проводить психологічні консультації, тренінги, психотерапію. Працює з емоційними проблемами, ранніми дитячими травмами, дитячо-батьківськими відносинами, проблемами в спілкуванні. Консультує людей, які пережили насильство.
Проводить заняття з ритміки, чому сприяє багаторічний досвід участі в змаганнях з бальних танців. Анастасія Вікторівна є призером різних українських / міжнародних конкурсів зі спортивних бальних танців.
Спеціаліст в області психології і сенсорного розвитку, що займається лікуванням широкого спектру захворювань, що стосуються порушень в темпах фізичного і психомоторного розвитку у дітей, таких як дитячий аутизм, загальний (неуточнений) розлад розвитку, синдром Аспергера і ін. Також до пріоритетних напрямків роботи лікаря входить розвиток у пацієнтів великої і дрібної моторики
Ірина Борисівна спеціалізується на терапії різних психічних розладів. Займається наданням допомоги при неврозах, кризах, тривожних станах, депресіях, сексуальних розладах, порушеннях сну, харчових порушеннях, різного роду залежностях.
Дитячий психолог. Враховує знання про вікові особливості дитини, про складнощі, що виникають при комунікації дитини з оточуючими людьми, вирішує його психологічні проблеми, після встановлення з ним емоційного контакту.