Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 1158 відгуків
Оксана 28 Жовтень 2025
Хороший лікар, все дуже сподобалося.
Олена 28 Жовтень 2025
Георгій 23 Жовтень 2025
Анна 20 Жовтень 2025
Любов 16 Жовтень 2025
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Юлія 22 Вересень 2025
Все добре було на консультації. Лікар Євгеній Григорович уважний .Персонал сподобався зауважень не має.
Дарʼя 03 Вересень 2025
Олександр 25 Серпень 2025
Панічні атаки переслідували мене щодня. Після консультацій у Царука Є.Г. я отримав не лише медикаментозне лікування, а й чіткі рекомендації, як діяти під час нападів. Зараз їх частота значно знизилася.
Маргорита 23 Серпень 2025
Онлайн-консультація була дуже комфортною. Євген Григорович доступно пояснив, як працюють препарати, і дав поради щодо щоденного режиму. Відчувається професіоналізм і щирість.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Вадим 21 Серпень 2025
Хочу поблагодарить врача Царука за поддержку в трудный период. Он помог мне выйти из состояния апатии и безразличия. Теперь у меня снова есть желание жить и строить планы.