Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психіатр-нарколог Царук Євген Григорович на Doc.ua
Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 1153 відгуки

Юлія 22 Вересень 2025
Все добре було на консультації. Лікар Євгеній Григорович уважний .Персонал сподобався зауважень не має.
Дарʼя 03 Вересень 2025
Олександр 25 Серпень 2025
Панічні атаки переслідували мене щодня. Після консультацій у Царука Є.Г. я отримав не лише медикаментозне лікування, а й чіткі рекомендації, як діяти під час нападів. Зараз їх частота значно знизилася.
Маргорита 23 Серпень 2025
Онлайн-консультація була дуже комфортною. Євген Григорович доступно пояснив, як працюють препарати, і дав поради щодо щоденного режиму. Відчувається професіоналізм і щирість.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Вадим 21 Серпень 2025
Хочу поблагодарить врача Царука за поддержку в трудный период. Он помог мне выйти из состояния апатии и безразличия. Теперь у меня снова есть желание жить и строить планы.
Анастасія 20 Серпень 2025
Звернулася до лікаря Царука з проблемою постійної тривожності. На прийомі відчула повне розуміння та підтримку. Лікар уважно вислухав, пояснив, чому виникає мій стан, і підібрав лікування. Уже через кілька тижнів стало набагато легше.
Ганна 16 Серпень 2025
Лікар Царук допоміг з тяжкою депресією, яка тривала понад рік. Євген Григорович уважно вислухав, пояснив, як працюють ліки, і чому мій стан так погіршився. Після кількох місяців терапії з’явився інтерес до життя. Вдячна за професійність і щирість.
Вадим 11 Серпень 2025
Тривога та безсоння мучили мене кілька років. Євген Григорович призначив обстеження, підібрав ліки, які дійсно працюють. Нарешті сплю сім годин поспіль.
Діана 09 Серпень 2025
Після розлучення відчувала повну апатію і втрату сил. На очному прийомі лікар допоміг зрозуміти, що це депресивний стан, а не просто «лінь». Поступово, з лікуванням, відчуваю полегшення.
Артем 01 Серпень 2025
После эмиграции мне было очень тяжело адаптироваться, появилась апатия и депрессивное состояние. Онлайн-консультации с доктором помогли справиться. Очень благодарна за профессионализм.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу