Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів в осіб похилого та старечого віку. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючого лікування. Також веде прийом англійською мовою.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 1052 відгуки
Анастасія 20 Лютий 2025
Лікар мені сподобався, Євген Григорович чудовий лікар. Дякую.
Ірина 07 Лютий 2025
Лікар уважний, вислуховує проблему, потім обгрунтовано все пояснює, також доступно визначає необхідність тих чи інших призначень, я задоволена, дякую.
Дмитро 28 Січень 2025
Залишився задоволений лікарем. На всі питання відповів, порекомендував подальші кроки лікування. Все влаштувало
Андрій 20 Січень 2025
Хороші враження, лікар мене уважно вислухав, там де треба мене доповнив, пояснив про всі симптоми, які я розповів, призначив лікування, я дуже задоволений прийомом
Богдан 24 Грудень 2024
Евгений Григорьевич понимает ситуацию и обходит неловкие моменты, находит общий язык с подростками и располагает к себе. Приёмом довольны.
Іванна 21 Грудень 2024
Была на приеме с папой по вопросам деменции. Врач Царук Е. Г., внимательный, вежливый, чуткий, знающий и сопереживающий. Одним словом - профессионал, вызывающий доверие у пациента и умеющий расположить к себе.
Марина 21 Грудень 2024
Євген Григорович, уважно вислухав мої скарги, прописав те, що мені було необхідно, буде консультувати далі
Ярослав 19 Грудень 2024
Я довольний доктором, он с пониманием отнесся к моей проблеме. Рад, что попала к такому хорошему специалисту. Всем рекомендую, спасибо!
Марія 18 Грудень 2024
Несколько лет жила в плохом настроении, ничего не ладилось, ничего не хотелось, всё через силу. Практически через месяц уже чувствовала себя хорошо, появилась радость в жизни, как раньше. Сейчас уже устроилась на новую хорошую работу, всё нравится. Огромное спасибо!!
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Юлія 14 Грудень 2024
Його методи лікування призвели до швидкого та ефективного результату.