Лікар Психіатр-нарколог, Психіатр, Нарколог, Психотерапевт, Психолог Царук Євген Григорович на Doc.ua

Царук Євген Григорович

12 років досвіду
Займається ефективним лікуванням порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії і млявості, порушенням сну, шизофренії, психічних розладів у осіб похилого та старечого віку. Також, веде прийом на англійській мові
Багатопрофільний комплекс наркології та психіатрії "РЕНЕСАНС - КИЇВ"
Онлайн консультація (Viber, Whatsapp, Telegram, Skype, ZOOM) Консультація 30 хв. – 1300 грн. 45 хв. -1600 грн. 60 хв. – 1900 грн. Пакет "Преміум" (Психодіагностика, Тестування, Індивідуальна психотерапія, Призначення лікування, Супровід під час лікування) – 3400 грн. Кодування від алкоголізму - 4900 грн; Комбіноване кодування від алкоголізму («Дисульфірам» + Довженка) – 11500грн; Консультація англійською мовою 45 хв.-3000 грн. Виїзна консультація – 3500 грн.
ул. Озерная, 3на карті
Дарницькийм. Славутич
1600 грн
Виклик додому
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Пн 27 Березень Вт 28 Березень Ср 29 Березень keyboard_arrow_right
  • 19:30
  • 20:00
  • 20:30
Рекомендації
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
  • Участь в «Ранок надії», «Сповідь ігромана», «Розвиток особистості»

Освіта

• НМУ ім. А. О. Богомольця
  • Інтернатура в НМАПО ім. П. Л. Шупика, кафедра психіатрії, психотерапії та медичної психології

Курси

• ТУ «Психічні порушення у дітей і дорослих, сучасна психофармакотерапия» (2018)
  • Антипсихотики другого покоління в фармакотерапії депресивних станів (2019)
  • Оптимізація психофармакологических підходів до лікування психічних і поведінкових розладів, Харків (2020)
  • Сучасні підходи до діагностики та лікування СДУГ (2020)
  • ТУ «Комунікативні навички доктора»
  • «COVID-19: DIAGNOSIS AND COMPLICATIONS» (2020)
  • «Учасник 14th WPA World Congress of Psychiatry», Берлін, Німеччина
  • «Замісна терапія залежностей», Ізраїль
  • «Експертиза алкогольного і неалкогольного сп'яніння»
  • «Психотерапія психосоматичних розладів»
  • «Нове в діагностиці і терапії афективних розладів»
  • «Клініка і психотерапія алкогольної та інших форм залежностей»
  • «Інтегративна терапія тривожно-фобічних і депресивних розладів»

Участь в асоціаціях

• Член Незалежної наркологічної гільдії

Виконувані процедури

• Діагностика і диференціальна діагностика психічних розладів
  • Психофармакотерапия психічних розладів
  • Психотерапія психічних розладів
  • Консультативний прийом
  • Сімейне консультування

Перевірені відгуки про лікаря

617 Відгуки
Не рекомендую
Елизавета 10 Березень 2023
Залишилася зовсім незадоволена лікарем - він здався мені не компетентним, виглядав не зацікавленим, на моє запитання чи варто мені припинити приймання антидепресантів, відповів, що за моїм бажанням і взагалі порадив звернутися до іншого лікаря!
Дарʼя 30 Листопад 2022
Рекомендую этого врача, очень толковый и четкий доктор. Все по сути, ничего лишнего, помог взглянуть на жизнь по-другому, дает толковые советы, избавил меня от депрессий, панических атак, тахикардии. Консультацией доктора довольна. Спасибо доктору. Главное, что доктор вызывает доверие и желание продолжать лечение, очень сильно мне помог. Очень хороший доктор. Всем рекомендую. Остался очень доволен.
Анастасія 29 Листопад 2022
Мені сподобався лікар. Після прийому появилось друге дихання. Відноситься дуже по людські, скільки я ходила по інших лікарнях, то такого не бачила. Після прийому стало радісно, він мені сподобався.
Дарья 26 Листопад 2022
Получил консультацию по скайпу , повторную. Все хорошо, благодаря врачу Царуку Е. прошли страхи, тревога, хорошо сплю. Хороший результат очень понравился, внимателен. Благодаря ему почувствовал себя человеком
Роман 25 Листопад 2022
Я уже месяц наблюдаюсь у Врача Царука, наконец-то хорошо начал высыпаться, утром вставать с хорошим настроением. Теперь могу самостоятельно ездить на работу. Наконец-то я могу жить как нормальный и полноценный человек. Очень доволен и продолжаю работать с врачем., чтобы закрепить результат и постараюсь не возвращаться к своим проблемам. Теперь я знаю, что с этим делать и за это спасибо вам Евгений Григорьевич..

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ