«Ренесанс-Київ», клініка психіатрії та наркології на Гусовського

Клініка
10відгуків
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка психіатрії та наркології «Ренесанс Київ» — це сучасна клініка психіатрії у самому серці столиці, де команда психіатрів, психотерапевтів, психологів і наркологів надає комплексну допомогу при депресії, тривожних розладах, панічних атаках, залежностях, ПТСР, психосоматичних станах і кризах. Реабілітація військових. Клініка поєднує доказову медицину з індивідуальним підходом, дбаючи про психічне здоров’я, емоційний комфорт кожного пацієнта і повернення до повноцінного життя.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
вул. Гусовського, 11/11 на карті
Печерський м.Кловська м.Печерська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка психіатрії та наркології «Ренесанс Київ» — це сучасна клініка психіатрії у самому серці столиці, який спеціалізується на збереженні та відновленні ментального здоров’я. У клініці працюють висококваліфіковані психіатри, наркологи, психологи та психотерапевти з багаторічним досвідом. Ми надаємо повний спектр послуг з психіатрії, психотерапії та наркології. До нас звертаються за допомогою при депресії, тривожних і панічних розладах, емоційному вигоранні, стресі, ПТСР, психосоматичних станах, залежностях (алкогольна, наркотична, ігрова), безсонні, кризах та порушеннях поведінки. Реабілітація військових.

У клініці доступні:

• консультації психіатра, психолога, психотерапевта, нарколога;
  • індивідуальна та сімейна психотерапія;
  • медикаментозне лікування психічних розладів;
  • кодування від алкоголізму;
  • допомога у гострих кризових та травматичних станах.

Ми працюємо з дотриманням принципів анонімності, конфіденційності та поваги до кожного пацієнта. Лікування підбирається індивідуально, із застосуванням сучасних протоколів і психологічної підтримки.

Перевірені відгуки про клініку
Ірина 25 Серпень 2025
Дякую клініці «Ренесанс Київ» за турботу та професіоналізм. Тут справді відчуваєш підтримку.
Анастасія 20 Серпень 2025
Звернувся особисто до клініки — все організовано чітко і швидко. Адміністратори привітні, лікар уважно вислухав і підібрав правильне лікування. Враження дуже позитивні.
Олена 18 Серпень 2025
Онлайн-прийом виявився дуже зручним — без черг, все комфортно й сучасно.
Вадим 11 Серпень 2025
Все прошло быстро и комфортно. Врач профессиональный, внимательный, дал понятные рекомендации.
Микита 31 Липень 2025
Записался на приём — приняли ровно в назначенное время, без задержек. Это редкость.
Філії мережі
Все клініки