"РЕНЕСАНС – КИЇВ" на Бульварі Лесі Українки

Клініка
843відгуки
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка РЕНЕСАНС-КИЇВ VIP-клініка ментального здоров’я у центрі Києва У центрі столиці працює клініка преміум-класу, яка спеціалізується на збереженні та відновленні психічного здоров’я. Тут ведуть прийом досвідчені психіатри, психологи, психотерапевти та наркологи, які працюють з глибокою увагою до кожного пацієнта та повагою до його особистої історії. З якими станами працюють наші лікарі: тривожні та депресивні розлади, панічні атаки, хронічна тривога, емоційна нестабільність, психосоматичні симптоми, які не мають медичного пояснення, емоційне вигорання, порушення сну, алкогольна, наркотична та ігрова залежність Ми створили простір, де пацієнт може почуватися спокійно, захищено та впевнено — незалежно від складності запиту. Кожен випадок розглядається індивідуально, з урахуванням емоційного стану, життєвого контексту та глибинних причин внутрішньої напруги чи порушення.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
Бульвар Лесі Українки 7Б на карті
Печерський м.Золоті ворота м.Кловська м.Печерська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
801 відгук
Микита 28 Квітень 2026
Первый раз была в этой клинике, и остался очень довольна. Доктор и клиника, и место расположения — все идеально. Спасибо.
Олександр 27 Квітень 2026
Поки що я мав лише одну консультацію, мені дали направлення на подальше обстеження. Загалом мені сподобався прийом.
Михайло 26 Квітень 2026
Дуже дякую за професіоналізм та відповідальність за свого пацієнта! У моєму випадку дуже допомогла ваша методика
Богдан 26 Квітень 2026
У клініці дуже приємний персонал, комфортні умови очікування та є місце, щоб розмістити речі.
Максим 25 Квітень 2026
Все так хорошо отзывались про данную клинику что мы решили попробовать и знаете, мы не разочаровались, потому что в этой клинике на самом деле очень хорошее отношение к пациентам и врачи стараются быстро понять причину твоих проблем.
Кароліна 25 Квітень 2026
Аккуратно все и без очереди. Я доволен.
Ольга 24 Квітень 2026
Усім задоволені . Нам дуже сподобалось.
Софія 23 Квітень 2026
Усі добре, комфортно, добре працюють. Молодці!
Марія 22 Квітень 2026
Запам`яталося, достатньо нормальне відношення лікаря та компетентність.
Олексій 22 Квітень 2026
Перше враження дуже гарне.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11
Філії мережі