Київ

Клініка
433відгуки
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка РЕНЕСАНС-КИЇВ VIP-клініка ментального здоров’я у центрі Києва У центрі столиці працює клініка преміум-класу, яка спеціалізується на збереженні та відновленні психічного здоров’я. Тут ведуть прийом досвідчені психіатри, психологи, психотерапевти та наркологи, які працюють з глибокою увагою до кожного пацієнта та повагою до його особистої історії. З якими станами працюють наші лікарі: тривожні та депресивні розлади, панічні атаки, хронічна тривога, емоційна нестабільність, психосоматичні симптоми, які не мають медичного пояснення, емоційне вигорання, порушення сну, алкогольна, наркотична та ігрова залежність Ми створили простір, де пацієнт може почуватися спокійно, захищено та впевнено — незалежно від складності запиту. Кожен випадок розглядається індивідуально, з урахуванням емоційного стану, життєвого контексту та глибинних причин внутрішньої напруги чи порушення.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
Бульвар Лесі Українки 7Б на карті
Печерський м.Золоті ворота м.Кловська м.Печерська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка Ренесанс-Київ - клініка преміум-класу, що поєднує високий рівень медицини, сучасний сервіс та глибоко індивідуальний підхід до пацієнта. У нашому центрі працюють досвідчені психіатри, психологи, психотерапевти та наркологи, які спеціалізуються на збереженні, підтримці та відновленні ментального здоров’я.

Ми створили атмосферу, в якій людина може бути собою — без тиску, без оцінки, у стані психологічної безпеки. Усе — від першої консультації до супроводу в складних психоемоційних процесах — вибудовується навколо ключового принципу: турбота про особисту історію кожного.

З чим звертаються до наших фахівців:

• Тривожні та депресивні стани: хронічна тривога, внутрішнє напруження, пригнічений настрій, відчуття безвиході.
  • Панічні атаки, ПТСР та емоційна нестабільність.
  • Життєві та вікові кризи: втрата сенсу, внутрішні переломні періоди, професійне чи особисте вигорання.
  • Емоційна виснаженість, апатія, відсутність мотивації та життєвого тонусу.
  • Психосоматичні прояви, що не мають чіткої медичної природи, але суттєво впливають на якість життя.
  • Залежності: алкогольна, наркотична, ігрова, а також супутні психічні та емоційні розлади.
  • Психіатричні стани, що потребують клінічного втручання — шизоафективні розлади, біполярний розлад, обсесивно-компульсивні стани, розлади особистості.
  • Конфлікти у стосунках, емоційна залежність, самотність, відчуття роз’єднаності у близькості.
  • Порушення у сексуальній сфері, втрата лібідо, психологічні бар’єри в інтимних стосунках.
  • Соціальна тривожність, складнощі з комунікацією, адаптація до нових життєвих умов.
  • Психоемоційна підтримка військових та цивільних, які пережили травматичні події.

Наші підходи:

• Індивідуальні консультації — з повним зануренням у запит клієнта.
  • Комплексна психотерапія — короткострокова або глибинна робота з психотерапевтом.
  • Психіатрична діагностика та супровід — лише доказові методи лікування.
  • Підтримка при залежностях — як на етапі кризи, так і під час стабілізації.
  • Міждисциплінарна взаємодія — психолог, психіатр і нарколог можуть супроводжувати пацієнта у форматі спільної програми.

Переваги нашої клініки:

• Команда лікарів з багаторічним досвідом та міжнародною практикою
  • Приватність, вишуканий сервіс і розташування у центрі столиці
  • Атмосфера спокою, тиші та довіри
  • Простір без черг, стресу та формальностей
  • Повна конфіденційність, включно з окремим входом за запитом

Ментальне здоров’я — це фундамент вашого життя, рішень, енергії та стосунків.

У нашій клініці ви отримаєте не просто лікування, а інтелігентну, глибоку та професійну підтримку — з повагою до вашого досвіду, у комфорті та з абсолютною конфіденційністю.

Перевірені відгуки про клініку
Олександра 30 Травень 2025
Дуже професійні лікарі, привітний персонал. Рекомендую!
Дарья 29 Травень 2025
Онлайн-сессии в Zoom — без проблем, комфортно.
Михайло 29 Травень 2025
Сама обстановка та обслуговування дуже приємні.
Татьяна 28 Травень 2025
Професійно, якісно та результативно. Лікар на консультації чітко визначив проблему та призначив курс лікування.
Константин 27 Травень 2025
Дуже подобається цей комплекс. Тут є спеціалісти різних напрямків. А ще мені дуже подобається, що атмосфера тут затишна та домашня.
Філії мережі
Все клініки