«РЕНЕССАНС – КИЇВ» на Михайлівській

Клініка
405відгуків
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія Сексологія Реабілітологія
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка РЕНЕСАНС-КИЇВ сучасна приватна клініка, де працюють досвідчені психіатри, психотерапевти та психологи. Клініка розташована в самому центрі Києва і створена для тих, хто цінує якісну допомогу, комфорт і конфіденційність. Ми допомагаємо при депресії, тривожності, вигоранні, залежностях, ПТСР, кризових ситуаціях. Кожен пацієнт отримує індивідуальний підхід, уважне ставлення та підтримку на всіх етапах лікування. У клініці комфортна атмосфера, сучасні методи терапії та повна довіра. Ми працюємо для вашого психічного здоров’я — спокійно, професійно та результативно.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 22:00
вул. Михайлівська 20 Бна карті
Шевченківський м.Хрещатик м.Майдан Незалежності м.Поштова площа
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
366 відгуків
Владислав 26 Серпень 2025
Завдяки онлайн-прийому я зміг швидко потрапити на консультацію, навіть перебуваючи в іншому місті. Лікар детально розпитала про симптоми, провела діагностику і призначила терапію. Весь процес був чітким, професійним і комфортним. Дуже ціную, що клініка забезпечує високий рівень сервісу і для дистанційних пацієнтів.
Максим 25 Серпень 2025
Меня приятно удивила организация онлайн-приёма. Всё прошло без задержек, врач подробно объяснила все моменты и дала практические советы. Чувствуешь себя спокойно и уверенно, несмотря на дистанционный формат.
Володимир 23 Серпень 2025
Онлайн-консультация была очень продуктивной. Врач подробно разбирала все мои вопросы, дала рекомендации и назначила лечение. Очень удобно, что можно получить качественную помощь, не тратя время на дорогу и ожидание. Рекомендую всем, кто ценит профессионализм и комфорт.
Єлизавета 21 Серпень 2025
Для мене було важливо отримати допомогу швидко. Онлайн-прийом у «Ренесанс Київ» зекономив час і дав змогу відчути підтримку. Все пройшло без технічних труднощів, лікарка була дуже уважною.
Денис 21 Серпень 2025
Онлайн-консультация прошла на высоком уровне. Врач внимательная, профессиональная, объяснила все нюансы доступно. Атмосфера доверительная, после консультации осталось чувство спокойствия и уверенности.
Олена 15 Серпень 2025
Я скептически относилась к онлайн-консультациям, но опыт в «Ренессанс Киев» оказался положительным. Видео было без перебоев, врач внимательно слушала и задавала уточняющие вопросы. Получила конкретные назначения и план действий. Чувствуется профессионализм и вовлечённость, даже через экран.
Вікторія 10 Серпень 2025
Онлайн-консультация в клинике «Ренесанс Киев» прошла очень удобно. Всё чётко, врач внимательно слушала и давала понятные рекомендации. Атмосфера спокойная, чувствуется профессионализм. Остались только положительные впечатления.
Вікторія 28 Липень 2025
Онлайн-приём прошёл отлично. Врач уделил достаточно времени, всё объяснил доступно. Очень современный и удобный формат.
Віталій 19 Липень 2025
Я часто у відрядженнях, тому онлайн-прийом у клініці «Ренесанс Київ» став справжнім виходом. Все організовано професійно, лікарка одразу вникла у мою ситуацію. Консультацією залишився дуже задоволений.
Богдан 17 Липень 2025
Не очікував, що онлайн-прийом може бути настільки комфортним. Усе було чітко: від запису до самої консультації. Відчувається високий рівень клініки та фахівців. Тепер розумію, що допомогу можна отримати незалежно від місця перебування.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі