Клініка психіатрії та наркології Ренесанс-Київ — це клініка преміум-рівня, створена для надання високоспеціалізованої допомоги у сфері психіатрії, наркології та психологічної реабілітації. Ми працюємо з пацієнтами, які потребують не лише медичної підтримки, а й делікатного, глибоко персоналізованого підходу, в атмосфері повної конфіденційності та поваги.
Це простір, де поєднано високий медичний стандарт, сучасні терапевтичні методики та індивідуальне ведення пацієнта на кожному етапі — від подолання кризи до гармонійного відновлення психічного стану та якості життя. Кожна деталь організована так, щоб пацієнт почувався захищено, спокійно й у надійних руках.
Послуги клініки:
Лікування залежностей:
- Комплексне лікування алкогольної та наркотичної залежності
- Виведення з запою (в амбулаторних умовах та з виїздом додому)
- Лікування абстинентного синдрому (похмільного, наркотичного)
- Противорецидивна терапія: установка блокаторів, кодування за методом Довженка
- Детоксикація організму з подальшою стабілізацією стану
Наркологічна та психіатрична допомога вдома:
- Виїзд лікаря-психіатра/нарколога на дім
- Проведення інфузійної терапії, стабілізація стану, консультації
Психіатрична допомога:
- Лікування біполярного афективного розладу, шизофренії, шизоафективного розладу
- Терапія психозів різного ґенезу (алкогольних, ендогенних, реактивних)
- Допомога при тривожно-депресивних розладах, панічних атаках, обсесивних станах
- Підтримка пацієнтів із розладами особистості та хронічними психопатіями
Відділення інтенсивної терапії (ВІТ):
- Цілодобове спостереження та медичний супровід
- Лікування кризових станів, гострих психозів, суїцидальної поведінки
- Невідкладна допомога та стабілізація психічного й фізичного стану
Реабілітація військовослужбовців:
- Комплексна програма для військових та ветеранів із ПТСР, тривожними, депресивними розладами
- Терапія бойових психотравм, адаптаційних розладів та залежностей
- Психотерапія, медикаментозна підтримка, ресоціалізація
Наші переваги:
- Міждисциплінарна команда: психіатри, наркологи, психотерапевти, психологи, реабілітологи
- Повна конфіденційність, етичне ставлення, без осуду
- Сучасні підходи до лікування: медикаментозна терапія, психотерапія, когнітивно-поведінкова терапія, арт-терапія
- Комфортні умови перебування, підтримка 24/7
- Можливість стаціонарного, амбулаторного та виїзного лікування
Наша мета — повернути людину до здорового, повноцінного життя.
Ми не обмежуємося усуненням симптомів, а супроводжуємо пацієнта на всьому шляху — від гострої фази до психологічної стабілізації, адаптації та профілактики рецидивів.