"РЕНЕСАНС – КИЇВ"  на проспекті Берестейський (Перемоги)

Відгуки про клініку "РЕНЕСАНС – КИЇВ" на проспекті Берестейський (Перемоги)

Клініка
193відгуки
add_box Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка РЕНЕСАНС-КИЇВ працює у центрі міста. Клініка об’єднує висококваліфікованих психологів, психотерапевтів, психіатрів і сексологів, які працюють із чутливими запитами в атмосфері повної довіри, приватності та професіоналізму. Ми надаємо індивідуальні консультації, працюємо з парами, супроводжуємо пацієнтів у періоди життєвих, емоційних та особистісних криз. Допомагаємо при тривожних і депресивних розладах, емоційній залежності, питаннях сенсу життя та особистих меж. Високий рівень сервісу, конфіденційність і сучасні терапевтичні методи — все, щоб ви могли отримати якісну допомогу у комфортному та закритому просторі.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
Проспект Берестейський (Перемоги) 20на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
189 відгуків
Анастасія 12 Вересень 2025
Консультація була комфортною та продуктивною. Лікарка уважно слухала, пояснювала кожен момент, давала зрозумілі рекомендації та поради. Атмосфера у клініці була спокійною і професійною, залишилися лише приємні враження.
Матвій 31 Серпень 2025
Консультація у клініці «Ренесанс Київ» пройшла на високому професійному рівні. Лікарка уважно вислухала всі питання, пояснила кожен момент і надала чіткі рекомендації щодо подальших кроків. Атмосфера була спокійною, без поспіху, відчувалася довіра та зацікавленість лікарки у пацієнті. Після прийому залишилися лише позитивні враження, відчуття, що потрапив у надійні руки.
Анастасия 31 Серпень 2025
Мене дуже вразила уважність лікарки та її здатність створити довірчу атмосферу. Вона чітко пояснювала всі кроки, давала зрозумілі поради і проявляла терпіння протягом усього прийому. Після консультації залишилося відчуття спокою і впевненості.
Вікторія 26 Серпень 2025
Консультация в клинике прошла очень комфортно и профессионально. Врач внимательно выслушала, подробно объяснила все моменты и дала понятные рекомендации. Атмосфера была спокойной и дружелюбной, остались только положительные впечатления.
Денис 25 Серпень 2025
Враження від прийому тільки позитивні. Лікарка професійна, створює довірливу атмосферу, усе пояснює чітко та доступно. Було приємно, що консультація проходила без поспіху.
Сергій 22 Серпень 2025
Я отримав повну консультацію, усі моменти були зрозумілі, поради практичні та структуровані. Атмосфера у клініці комфортна і спокійна, що дуже допомагає.
Анастасия 22 Серпень 2025
Консультація пройшла на високому рівні. Лікарка створила комфортне середовище, уважно вислухала всі питання і пояснила всі деталі. Відчуття професійності і турботи про пацієнта залишаються ще довго після прийому.
Юлія 21 Серпень 2025
Я отримала повну консультацію, лікарка пояснила все детально та зрозуміло. Атмосфера була дружньою і спокійною, що допомогло відчути себе впевнено. Після прийому залишилося тільки позитивне враження та впевненість у правильності вибору клініки.
Олександр 19 Серпень 2025
Від першої хвилини консультації лікарка створила атмосферу довіри та комфорту. Вона уважно слухала, ставила уточнювальні питання, пояснювала всі нюанси та давала поради у зрозумілій формі. Консультація була структурованою, а після прийому залишалося відчуття ясності і спокою.
Анна 18 Серпень 2025
Меня приятно удивила внимательность и профессионализм врача. Она создала доверительную атмосферу, объясняла все нюансы подробно и доступно, давала практические советы. После приема осталось чувство спокойствия и уверенности в правильности дальнейших действий.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі