Лікар психолог-психотерапевт. Здійснює лікування депресивних станів, панічних атак. Допомагає пережити розлучення, зраду, втрату близької людини. Допомагає при сімейній тиранії, у подоланні страху завести дитину та психологічний супровід вагітних, у подоланні кризи середнього віку. Допомагає впоратися зі станами депресії, тривожними розладами, невротичними реакціями, конфліктами в сім'ї та соціумі. Фахівець із психологічного супроводу в ситуації життєвої кризи (розлучення, смерть близького, тяжка хвороба тощо)
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 78 відгуків
Марія 27 Січень 2025
Залишилися хороші враження, лікар компетентний, приємне спілкування, онлайн консультація пройшла добре
Дарія 17 Січень 2025
Лікар дуже сподобався, Владислава Євгенівна дуже приємна людина.
Катерина 20 Грудень 2024
Павловская В. Е, внимательная к деталям доктор, выслушала, провела анализ. Не искала проблем где их нет - что сейчас большая редкость. Обязательно буду рекомендовать доктора знакомым.
Олена 19 Грудень 2024
Доктор супер профессионал! С первого сеанса я почувствовала улучшение.
Анастасія 17 Грудень 2024
Лікар доступно пояснила наше захворювання, як лікуватись, ми дізналися, як діяти, як проводити лікування і що потрібно робити.
Вадим 16 Грудень 2024
Велика подяка Владиславі Євгеніївні, вона повернула мене до життя, зараз живу повноцінно. Її увага, її лікування, добре підібране, мені все підійшло. Хотів би порекомендувати її всім своїм знайомим.
Візит у клініку
Вікторія 13 Грудень 2024
Эта психологиня создает безопасную и доверительную обстановку, где я могу открыто разговаривать о своих проблемах. Ее поддержка и мудрые советы помогли мне пережить трудные моменты и вернуть радость в жизнь.
Аліна 13 Грудень 2024
Сегодня была на приеме у Павловской В. Е . Очень приятная и внимательная. Провела консультацию, ответила на все интересующие меня вопросы. Никаких лишних советов. Действительно специалист в своей области. Спасибо огромное.
Ольга 03 Грудень 2024
Я жодного разу не була на прийомі за таким напрямком, порівнювати важко, але загальне враження у мене позитивне, за комунікабельність, за пояснення можна поставити десять балів.
Анастасія 25 Листопад 2024
Велика подяка Владиславі Євгеніївні, вона повернула мене до життя, зараз живу повноцінно. Її увага, її лікування, добре підібране, мені дуже підійшло. Хотіла б рекомендувати всім.