Досвідчений лікар психіатр-психотерапевт. Професійно здійснює лікування депресивних станів, панічних атак. Допомагає пережити розлучення, зраду, втрату близької людини. Допомагає при сімейній тиранії, у подоланні страху завести дитину та психологічний супровід вагітних, також допомогає у подоланні кризи середнього віку. Ефективно допомагає впоратися зі станами депресії, тривожними розладами, невротичними реакціями, конфліктами в сім'ї та соціумі. Фахівець із психологічного супроводу в ситуації життєвої кризи (розлучення, смерть близького, тяжка хвороба тощо)
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 102 відгуки
Яна 19 Вересень 2025
Олександра 03 Серпень 2025
Від пологової депресії не бачила виходу. Лікування та терапія у Владислави Євгеніївни дали результат: з’явився спокій і впевненість. Дуже вдячна за уважність і професіоналізм.
Віктор 20 Липень 2025
Большая благодарность Павловской В.Е. за внимательность и поддержку. Врач объяснила, как стабилизировать состояние и назначила эффективное лечение. Приём прошёл комфортно, остались только положительные впечатления.
Станіслав 07 Липень 2025
В цілому все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря.
Юлія 10 Червень 2025
Тривожність і вигорання заважали жити. Очний прийом допоміг: лікарка пояснила стан і призначила лікування. Настрій покращився вже після декількох візитів.
Ангеліна 09 Червень 2025
Все було чудово, взагалі з лікарем було легко працювати, мені сподобалася наша розмова і подальше лікування яке мені прописала лікар, я залишилась задоволена прийомом
Анатолій 04 Червень 2025
Мала сильні проблеми зі сном. Після курсу лікування у Павловської Владислави Євгеніївни сон нормалізувався — 7–8 годин. Лікарка уважно вислухала, пояснила причини та дала чіткі рекомендації.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Олександра 30 Травень 2025
У мене були сильні порушення сну. Після курсу лікування я знову сплю по 7–8 годин — це диво!
Дар'я 13 Травень 2025
Благодаря консультациям с Владиславой я научилась справляться со стрессом и не уходить в панику.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Семен 12 Травень 2025
Онлайн-консультація пройшла легко, без зайвого формалізму. Спілкування щире й конструктивне. Допомогла у вирішення моєї проблеми з ПА.