Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог Сарапулова Тетяна Іванівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів (отитів, синуситів, тонзилофарингіту, ларингіту, ринітів, аденоїдів). Постійно удосконалює досвід в ЛОР-практиці за допомогою вивчення актуальної медичної періодики, тематичних інтернет-ресурсів. Веде прийом для дітей з народження
Лікар Отоларинголог Марчук Юлія Миколаївна на Doc.ua
Досвідчений лікар-отоларинголог спеціалізується на лікуванні захворювань гортані, носа і вух. Проводить діагностику ендоскопічними методами і також виконує широкий спектр хірургічних маніпуляцій на ЛОР-органах під місцевою і загальною анестезією
Лікар Отоларинголог Гаврик Ірина Сергіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на отоларингології. Займається лікуванням таких захворювань, як: вазомоторний риніт; хронічний риніт; хронічний фарингіт; гострий риніт; гострий фарингіт; тонзиліт (гострий і хронічний); паратонзіллярний абсцес; ларингіт
Лікар Отоларинголог Яремчук Світлана Едуардівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Пріоритетними напрямками роботи лікаря є діагностика і лікування хропіння і апное, гострих і хронічних стенозів гортані, патології верхніх дихальних шляхів. У практиці успішно застосовує як консервативні, так і хірургічні методи лікування ЛОР-захворювань. Лікар успішно поєднує практичну і наукову роботи, захистила кандидатську і докторську дисертації. Постійно вдосконалює свої знання і знаходить нові навички, беручи участь в роботі українських і зарубіжних наукових конференцій.
Лікар Гомеопат, Отоларинголог Надольний Олександр Борисович на Doc.ua
Олександр Борисович - кваліфікований отоларинголог, фоніатр, гомеопат. Лікар проводить діагностику, профілактику і лікування захворювань ЛОР-органів: нежить, отит, синусит, ларингіт, аденоїди, абсцес та ін.
Лікар Отоларинголог Романович Олег Ігоревич на Doc.ua
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить видалення сторонніх тіл з носоглотки, ротоглотки та гортаноглотки; промивання лакун піднебінних мигдалин; видалення доброякісних новоутворень з порожнини носа, вуха, горла; видалення сірчаних пробок і чужорідних тіл з вуха. Регулярний учасник всеукраїнських та міжнародних конгресів і семінарів
Лікар Отоларинголог Семенюк Сергій Юрійович на Doc.ua
Лікар-отоларинголог першої категорії веде прийом дорослих і дітей, займається лікуванням гострих і хронічних станів носа, глотки, вуха, гортані. Пріоритетним напрямком роботи доктора є хірургія ЛОР-органів. Проводить видалення сторонніх тіл з вуха, горла чи носа, розкриває і дренує абсцеси, видаляє міцетоми, кісти і кістоподібні новоутворення придаткових пазух носа. Промиває мигдалини, витягує сірчані пробки
Лікар Отоларинголог, Отоларинголог-онколог Слободян Тетяна Сергіївна на Doc.ua
Тетяна Сергіївна займається оперативним лікуванням хвороб ЛОР-органів, проводить тонзилектомію, поліпотомію, конхотомію, аденотомію, поліпоетмоідотомію, репозицію кісток носа, септопластику, видалення новоутворень. Також лікар спеціалізується на біопсії новоутворень, розташованих в ЛОР-органах, розтині паратонзиллярних абсцесів
Лікар Отоларинголог, Сурдолог, Аудіометрист Шидловська Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Головний науковий співробітник, керівник групи фоніатрії лабораторії професійних порушень голосу і слуху Державної установи «Інститут отоларингології ім. проф. Коломійченка НАМН України », професор кафедри дитячої отоларингології, аудіології та фоніатрії Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, член спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських і докторських дисертацій за спеціальністю 14.01.19 - «оториноларингологія». Провідний спеціаліст в Україні в області фоніатрії та аудіології.
Лікар Отоларинголог Чернищук Інна Володимирівна на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець, професійні інтереси якого зосереджені навколо проведення заходів з діагностики та лікування захворювань в області отоларингології, що мають різний характер походження і рівень складності