Київ
Віва на Борщаговці

Віва на Борщаговці

Клініка
373відгуки
add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Віва на Борщагівці входить у мережу клінік медичного обслуговування в Києві Viva. На даний момент Віва на Борщагівці пропонує послуги з більшості популярних медичних напрямків, серед яких можна відзначити поліклінічний прийом для дорослих і дітей, відділення діагностики, а також вузькоспеціалізовані відділення. Персонал клініки відзначається дружелюбністю і чуйністю, а також своїм високим професіоналізмом
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Якуба Колоса, 2Дна карті
Святошинський м.Святошин
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Нове відділення Мережі клінік Viva, що знаходиться на Борщагівці (вул. Якуба Коласа, 2Д) - це багатопрофільний центр для дорослих і дітей, який надає усі види медичних послуг.  А саме:

• повний цикл надання медичних послуг: профілактика, амбулаторно-поліклінічне та стаціонарне лікування, діагностика;
  • висококваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом роботи;
  • хірургічний центр і власний стаціонар;
  • швидка допомога і транспортування хворих;
  • програми експрес діагностики і комплексного обслуговування;
  • усі види аналізів;
  • новітнє обладнання.

Послуги, що надаються у Viva на Борщагівці:

• прийом лікарів різних спеціальностей для дорослих і дітей;
  • лабораторна діагностика, експрес-тести;
  • ультразвукова діагностика;
  • кольпоскопія;
  • фіброгастроскопія;
  • ЕКГ і опис;
  • малі оперативні втручання з проктології, гінекології, урології, дерматології, хірургії;
  • денний стаціонар;
  • вакцинація;
  • фізіотерапевтичні процедури (тубус кварц, магнітолазерна терапія, ультразвукова терапія, інгаляції)

Переваги клініки Viva на Борщагівці:

• комфортні умови перебування у клініці;
  • працює без вихідних;
  • високий рівень обслуговування і лікування;
  • можливість пройти комплексне обстеження за один день;
  • індивідуальний підхід;
  • повна анонімність;
  • ввічливий персонал.

Сучасне діагностичне обладнання клініки дозволяє виявити захворювання на ранній стадії і своєчасно розпочати лікування. А індивідуальний підхід до лікування кожного пацієнта дасть швидкий і ефективний результат.

Перевірені відгуки про клініку
Михайло 07 Грудень 2024
Сподобалася клініка, все було досить нормально в даній клініці.
Леся 12 Листопад 2024
Хороша клініка, приємний персонал, в клініку буду звертатися ще
Марина 10 Листопад 2024
У клініці дуже все сподобалося.
Альона 05 Листопад 2024
Колцентр в клініці просто жахливий, викликає дуже неприємні враження, декілька разів мені доводилось телефонувати, і лише один раз була нормальна розмова. Якби не гарний лікар, до якого я звертаюсь періодично, я б ніколи більше не зв'язувалась з клінікою Віва.
Юлія 15 Жовтень 2024
Клініка дуже мені сподобалася. Все було добре.
Філії мережі
Все клініки