add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Віва на Борщагівці входить у мережу клінік медичного обслуговування в Києві Viva. На даний момент Віва на Борщагівці пропонує послуги з більшості популярних медичних напрямків, серед яких можна відзначити поліклінічний прийом для дорослих і дітей, відділення діагностики, а також вузькоспеціалізовані відділення. Персонал клініки відзначається дружелюбністю і чуйністю, а також своїм високим професіоналізмом
Нове відділення Мережі клінік Viva, що знаходиться на Борщагівці (вул. Якуба Коласа, 2Д) - це багатопрофільний центр для дорослих і дітей, який надає усі види медичних послуг. А саме:
повний цикл надання медичних послуг: профілактика, амбулаторно-поліклінічне та стаціонарне лікування, діагностика;
висококваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом роботи;
хірургічний центр і власний стаціонар;
швидка допомога і транспортування хворих;
програми експрес діагностики і комплексного обслуговування;
усі види аналізів;
новітнє обладнання.
Послуги, що надаються у Viva на Борщагівці:
прийом лікарів різних спеціальностей для дорослих і дітей;
лабораторна діагностика, експрес-тести;
ультразвукова діагностика;
кольпоскопія;
фіброгастроскопія;
ЕКГ і опис;
малі оперативні втручання з проктології, гінекології, урології, дерматології, хірургії;
можливість пройти комплексне обстеження за один день;
індивідуальний підхід;
повна анонімність;
ввічливий персонал.
Сучасне діагностичне обладнання клініки дозволяє виявити захворювання на ранній стадії і своєчасно розпочати лікування. А індивідуальний підхід до лікування кожного пацієнта дасть швидкий і ефективний результат.
Перевірені відгуки про клініку
Марина 10 Листопад 2024
У клініці дуже все сподобалося.
Альона 05 Листопад 2024
Колцентр в клініці просто жахливий, викликає дуже неприємні враження, декілька разів мені доводилось телефонувати, і лише один раз була нормальна розмова. Якби не гарний лікар, до якого я звертаюсь періодично, я б ніколи більше не зв'язувалась з клінікою Віва.
Юлія 15 Жовтень 2024
Клініка дуже мені сподобалася. Все було добре.
Людмила 25 Вересень 2024
Як відвідувачу даної клініки мені було трохи дискомфортно. В мене гіпс на нозі, тому я не могла багато ходити та вчиняти певні дії. Якби не людина, яка приїхала зі мною в клініку, і все робила, я б не впоралась, і на прийом до лікаря, скоріш за все, не потрапила. Ворота відчиняли ми самостійно, ходили брали ключ та відносили його, нам дали кресло каталку, але коли ми попросили забрати його від автомобіля, нам в цьому відмовили, сказали самі повертайте. Я знаю, що в інших приватних клініках, це виконують співробітники, до того ж на рецепції було три людини, а не одна.
Валерія 20 Вересень 2024
Була записана на певний час, а прийом свій довелося чекати ще 30 хв.