add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Віва на Борщагівці входить у мережу клінік медичного обслуговування в Києві Viva. На даний момент Віва на Борщагівці пропонує послуги з більшості популярних медичних напрямків, серед яких можна відзначити поліклінічний прийом для дорослих і дітей, відділення діагностики, а також вузькоспеціалізовані відділення. Персонал клініки відзначається дружелюбністю і чуйністю, а також своїм високим професіоналізмом
Клініка мені дуже сподобалася. Виник нюанс, після роботи не встигала заїхати додому і залишити свою собачку вдома. У клініці лояльно до цього поставилися, дівчата взяли її та поняньчилися з нею, поки я була на візиті. Візит пройшов краще, ніж очікувалося, Дуже дякую за чудовий сервіс.
Віктор 05 Березень 2025
Дуже зручне місце розташування клініки, також було дуже комфортно у клініці. Залишився задоволений візитом у цю клініку, дуже все сподобалося.
Михайло 01 Березень 2025
В клініці все пройшло добре, дякую.
Марина 12 Лютий 2025
Мені сподобалося обслуговування в клініці , дякую.
Сергій 09 Лютий 2025
Візти пройшов чудово, мені все дуже сподобалося в цій клініці. Дякую.
Анатолій 01 Лютий 2025
Овсепян Оксана Артурівна молода дівчина. Більш менш розбирається в терапії, те що вона нам призначила воно дієве. Ми задоволені її роботою
Давид 15 Січень 2025
В клініці були вже не перший раз, все було добре, як завжди
Михайло 07 Грудень 2024
Сподобалася клініка, все було досить нормально в даній клініці.
Леся 12 Листопад 2024
Хороша клініка, приємний персонал, в клініку буду звертатися ще