Київ
Віва на Борщаговці

Відгуки про клініку Віва на Борщаговці

Клініка
387відгуків
add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Віва на Борщагівці входить у мережу клінік медичного обслуговування в Києві Viva. На даний момент Віва на Борщагівці пропонує послуги з більшості популярних медичних напрямків, серед яких можна відзначити поліклінічний прийом для дорослих і дітей, відділення діагностики, а також вузькоспеціалізовані відділення. Персонал клініки відзначається дружелюбністю і чуйністю, а також своїм високим професіоналізмом
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Якуба Колоса, 2-Дна карті
Святошинський м.Святошин
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
85 відгуків
Ірина 24 Березень 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Виник нюанс, після роботи не встигала заїхати додому і залишити свою собачку вдома. У клініці лояльно до цього поставилися, дівчата взяли її та поняньчилися з нею, поки я була на візиті. Візит пройшов краще, ніж очікувалося, Дуже дякую за чудовий сервіс.
Віктор 05 Березень 2025
Дуже зручне місце розташування клініки, також було дуже комфортно у клініці. Залишився задоволений візитом у цю клініку, дуже все сподобалося.
Михайло 01 Березень 2025
В клініці все пройшло добре, дякую.
Марина 12 Лютий 2025
Мені сподобалося обслуговування в клініці , дякую.
Сергій 09 Лютий 2025
Візти пройшов чудово, мені все дуже сподобалося в цій клініці. Дякую.
Анатолій 01 Лютий 2025
 Овсепян Оксана Артурівна молода дівчина. Більш менш розбирається в терапії, те що вона нам призначила воно дієве. Ми задоволені її роботою
Давид 15 Січень 2025
В клініці були вже не перший раз, все було добре, як завжди
Михайло 07 Грудень 2024
Сподобалася клініка, все було досить нормально в даній клініці.
Леся 12 Листопад 2024
Хороша клініка, приємний персонал, в клініку буду звертатися ще
Марина 10 Листопад 2024
У клініці дуже все сподобалося.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right
Філії мережі