Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про клініку Віва на Борщаговці

Клініка
Акушерство, Анестезіологія, Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Кардіологія, Мамологія, Масаж, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Проктологія, Ревматологія, Сімейна медицина, Терапія, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Функціональна діагностика, Хірургія, Ендокринологія, Ендоскопія ще
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Нд: 8:00-21:00

вул. Якуба Колоса, 2Д. На карті

Святошинський , м.Святошин

Рейтинг клініки
4.9

К-сть відгуків

214

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Не рекомендую

    До клініки незручно підійти та під'їхати, будинок житловий, кодовий замок, паркувались де змогли, обходили будинок з різних боків, бо не знали де вхід. На прийомі все було добре, лікар приділила багато часу. Я додатково в клініці побажала додаткову послугу (вколоти ампулу ліків, блокада), поцікавилась скільки коштує, але по факту заплатила більше, тому що мені назвали тільки вартість ампули без вартості послуги лікаря що вколов. За таку додаткову послугу я заплатила в декілька разів дорожче, ціну ампули в аптеці я знала. При розрахунку виявилось, що розрахунок готівкою, термінал не працював. Я таку суми була не готова платити готівкою, на що мені запропонували скористатися банкоматом найближчого магазину і це після блокади, боліла нога. Мені якось повезло, я нашкребла потрібну суму і нікуди не бігала по банкоматам. В цю клініку мабуть більше не піду

    Валентина, 17.05.2021

    Не рекомендую

    Я сдавала анализы в клинике, мне указали пред раковое состояние и вирус папилломы человека. Я с перепуга пробежала кучу клиник и лабораторий, где абсолютно это не подтвердили кроме этой клиники. Не рекомендую

    Алиса, 26.11.2020

    Рекомендую

    Добрый день. Был на приеме у проктолога. Диагностировали быстро и деликатно. Назначили лечение. Данную работу оцениваю высоко. Поудникову А.Б. отдельное спасибо.

    Юрий, 20.10.2020

    Не рекомендую

    Я клинику предупредила что опаздываю на десять минут, при этом звонила в клинику и просили меня сориентировать как найти клинику, но персонал клиники не смог мне помочь, на улице спрашивала прохожих как найти клинику. В результате я опоздала на пятнадцать минут и доктор принял другого пациента, что закономерно, хотя клиника могла бы позвонить мне предупредить. Персонал клиники невнимательный, а доктор хороший.

    Оксана, 15.10.2020

    Рекомендую

    Я знала, і вони напевне теж, що мені знадобляться додаткові обстеження. Навіщо було призначати прийом так пізно, якщо УЗД - спеціаліст тільки до одинадцятої? А мені в інший день їхати не дуже зручно, на дев`ятому місяці вагітності.

    Ірина, 01.10.2020

    Рекомендую

    Сторожук Віктор Сергійович дуже добрий, гарно все мені все пояснив, та дав хороші рекомендації щодо лікування. Все пройшло добре

    Наталья, 12.09.2020

    Рекомендую

    Единственное что не понравилось, так это то что повторные консультации не стоят дешевле, чем первичная.

    Наталья, 02.09.2020

    Удобно, чисто, быстро. Стоимость приема у врача демократичная. Делали необычайно интересный рентгеновский снимок стопы стоимостью 545 гривен, это уже удивило - дороже, чем сам приём. Результатом, несмотря на неожиданные затраты на рентген, довольны.

    Денис, 25.07.2020

    Рекомендую

    Все великолепно, доктор очень замечательная и изумительная.

    Виталий, 21.07.2020

    Адміністратор не уважна. Я була вперше і не достатньо було роз'яснень відносно акції, що призвело до непорозуміння щодо оплати, хоча сума вийшла та, на яку я розраховувала.

    Екатерина, 22.06.2020

    Консультация была исчерпывающая, специалист внимательный и аккуратный. Кстати, само помещение клиники чистое, светлое, много воздуха. Продолжу обследоваться здесь.

    Анастасия, 21.06.2020

    Рекомендую

    Все добре, лікар консультацію надав.Залишилась задоволена.

    Руслана, 30.03.2020

    Было не очень понятно и комфортно. И по телевизору был включен телеканал России.

    Ольга, 30.12.2019

    Рекомендую

    Клиника хорошая, чистая. Отношение вежливое.

    Павел, 24.12.2019
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.